Google Fotoğraflar, ‘basit’ düzenleme özelliğine sonunda kavuştu!

0
78 Okunma

düzGoogle Fotoğraflar, hem Android hem de iPhone kullanıcıları arasında oldukça bir popüler konumda yer alıyor. iPhone kullanıcıları, uygulamayı genellikle fotoğraflarını depolamak için kullanırken Android kullanıcıları ise hem depolama hem de düzenleme özelliklerinden yararlanmak için kullanıyor. Firma, uygulamasına son dönemde yapay zeka destekli yenilikler eklerken şimdi ise basit bir özellik ekledi. Google Fotoğraflar, son güncellemeyle “Çevir” özelliğine kavuştu. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Google Fotoğraflar, “Çevir” özelliğine sonunda kavuştu

Google Fotoğraflar, yapay zeka destekli de olmak üzere birçok fotoğraf düzenleme özelliğine sahip. Fakat uygulama uygulamaların dışında telefonlarda ve hatta tabletlerde bile bulunan basit bir “Çevir” özelliğine sahip değil.

Fotoğrafların ayna görünümünden normal haline getiren ya da normal halinden ayna görünümüne gelmesini sağlayan özellik, genellikle özçekimlerde tercih ediliyor. Yenilik şu anda herkeste mevcut değil. Fakat ilerleyen günlerde herkes için kararlı sürüme gelecek. Bu sayede kullanıcılar, fotoğrafları istediği şekliyle kullanabilecek.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki popüler uygulama, yapay zeka destekli düzenleme araçlarıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Firma, kısa süre önce yaptığı güncellemelerde uygulamaya Fotoğraf Bulanıklığı Giderme, Sihirli Silgi, Akıllı Arama ve Portre Işığı gibi özellikler ekleyerek uygulamayı zengin hale getirdi. Temel seviyede özellikleri ekleyerek de en iyi haline getirmeye devam ediyor.

Google’ın yapay zeka aracı, podcasts içerikleri oluşturacak

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz