Vivo V40e’nin teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu

0
71 Okunma

Vivo, V40 serisi için uygun fiyatlı olması beklenen V40e modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Yeni seride halihazırda V40, V40 Pro, V40 Lite ve V40 SE modelleri bulunuyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken firma, yakında çıkacak modelinin temek teknik özelliklerini açıkladı ve tasarımını gösterdi. Peki, V40e modeliyle ilgili neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Vivo V40e teknik özellikleri ve tasarımı

Vivo’nun yeni uygun fiyatlı V40e modelini tanıtması bekleniyor. Hatta cihazın teknik özellikleriyle ilgili birçok sızıntı da daha önce çıktı. Firma da bugün tanıtımı beklemeyerek cihazın temel teknik özelliklerini açıklayan ve tasarımını gösteren görseller paylaştı. Fakat firma, tanıtım tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi vermedi. Yani cihazın tam olarak ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor.

 

Vivo tarafından aktarılana göre V40e; HDR10+ desteğine sahip, 6,77 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında, 1080 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. Ekranda da 50 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak.

Arka panelde ise OIS destekli Sony IMX882 50 Megapiksel ana ve 8 Megapiksel ultra geniş açılı ikincil kamera bulunacak. Akıllı telefonun yapay zeka destekli silgi ve fotoğraf geliştiriciye de sahip olacağı biliniyor. Ayrıca ana kamera 4K kayıt özelliğiyle de gelecek.

5.500 mAh bataryayla geleceği belirtilen Vivo V40e’yi 80W şarj destekleyecek. Akıllı telefon boyutu ise 7,49 mm inceliğinde, 183 g ağırlığında olacak. Pudra pembesi ve mint yeşili seçenekleriyle beklenen cihazın fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Vivo T3 Ultra tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz