Samsung Galaxy A56 muhtemel teknik özellikleri belli oldu

0
188 Okunma

Samsung, yeni akıllı telefonlar tanıtarak Android pazarındaki yerini korumaya devam ediyor. Firma, sene başında orta segmentte yer alan Galaxy A55’i tanıtmıştı. Samsung şimdi ise Galaxy A56 modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Peki, Samsung Galaxy A56 modelinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy A56 muhtemel teknik özellikleri

Samsung Galaxy A56, gücünü Exynos 1580 işlemcisinden alacak. Henüz tanıtılmayan işlemcinin ilk kez Galaxy A56 ile gelmesi öngörülüyor. Akıllı telefon; 6,6 inç büyüklüğünde, 1.000 nit parlaklığa ulaşabilen, Full HD+ Super AMOLED ekrana sahip olacak.

Cihaz bu özellikleri sayesinde güneş ışığında bile kullanıcıların ekranı net bir şekilde görmesini sağlayacak. Ekranda 32 Megapiksel özçekim kamerası da yer alacak.

Arka panelde ise 50 Megapiksel ana, 12 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 5 Megapiksel derinlik kamerası ile gelecek. 5.000 mAh batarya ile beklenen model, 25W hızlı şarjla desteklenecek. Cihaz ayrıca yapay zeka odaklı birçok özelliğe de sahip olacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Galaxy A56, Exynos 1580 işlemcisiyle Geekbench testine tâbi tutuldu. İşlemci; Geekbench testlerinde Exynos 1580, tek çekirdek performansında 1.046 puan, çoklu çekirdek performansında ise 3.678 puan aldı. Bu test sayesinde Galaxy A56’nın özellikle çoklu görev ve zorlu uygulamalarda A55’ten önemli ölçüde daha iyi performans göstereceği ortaya çıktı.

Rekabet kızışıyor: Samsung katlanabilir ekranlı ilk telefonunu tanıtacak

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz