Xiaomi, Redmi Note 14 Pro ve Redmi 14 Pro+’ın tasarımlarını paylaştı!

0
86 Okunma

Xiaomi, gelecek hafta bir alt markası olan Redmi’nin yeni serisini tanıtmak için hazırlanıyor. Firma, bugün yaptığı bir paylaşımda Redmi Note 14 Pro ve Redmi Note 14 Pro+ modellerinin tasarımını gösteren ve gelecek hafta tanıtılacağını belirten bir afiş paylaştı. Peki, iki modelin tasarımı nasıl görünüyor? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Redmi Note 14 Pro ve Redmi Note 14 Pro+ tasarımı

Xiaomi, Note 14 Pro serisini gelecek hafta Çin’de tanıtacak. Firma, tanıtımdan önce piyasaya süreceği modellerin ilk resmi görsellerini paylaştı. Bu görsellere göre Note 14 Pro, mint yeşili ve lila olmak üzere çift renk seçeneğinde gelecek.

Cihaz, delik tasarımlı bir özçekim kamerasına ve kavisli ekrana sahip olacak. İnce tasarımıyla dikkat çeken modelin arka panelinde de elips yuva içerisine konumlandırılmış üçlü kamera kurulumu ve LED flaş yer alacak.

Note 14 Pro+ modeli ise yalnızca beyaz renk seçeneğiyle gelecek. Akıllı telefon da aynı şekilde delik tasarımlı bir özçekim kamerasına sahip ve kavisli ekrana sahip olacak. Arka panelinde de elips yuva içerisine konumlandırılmış üçlü kamera kurulumu ve LED flaş yer alacak. Elips yuvanın dış halkası tırtıklı dokulu bir çerçeve tasarımına sahip olacak.

Paylaşılan afişlerde, iki model için de dikkat çeken bir diğer konu dayanıklılık oldu. Xiaomi tarafından belirtilene göre Note 14 Pro ve Note 14 Pro+, suya ve darbelere karşı dayanıklı olacak.

Öte yandan daha önce çıkan sızıntılarda Note 14 Pro’nun Snapdragon 7s Gen 3 işlemci, 50 MP ana kamera ve 90 W şarj ile piyasaya sürüleceği belirtilmişti. Küresel tanıtımın ise kasım ayında yapılacağı belirtiliyor.

Xiaomi Redmi 14R tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz