Hayal kırıklığı: Samsung Galaxy S25 serisinin şarj hızları belli oldu!

0
36 Okunma

Samsung, gelecek senenin başında Galaxy S25 serisini tanıtacak. Yeni seride Galaxy S25, Galaxy S25 Plus, Galaxy S25 Ultra modelleri yer alacak. Samsung’un temel amiral gemisi olacak seri, güçlü donanım özelliklerle bekleniyor. Fakat bugün ortaya çıkan haberde Samsung Galaxy S25 serisinin şarj hızları belli oldu. Peki, Samsung Galaxy S25 için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S25, yine 25W şarj hızıyla gelecek

Samsung, gelecek senenin başında Galaxy S25 serisini tanıtacak. Galaxy S25 serisi, Android tarafında en iyi amiral gemisi olarak görülüyor. Cihazlar, güçlü teknik özelliklerle tanıtılacak.

Fakat bugün ortaya çıkan bir listede Galaxy S25 modelinin yine 25W şarj hızıyla geleceği görüldü. Galaxy S25 Plus modelinin maksimum şarj hızının ise 45W olacağı belirtiliyor.

Bu durum yeni seriyi bekleyenleri hayal kırıklığında uğrattı. Çünkü firma, Galaxy S20 serisinden beri yani 6 yıldır aynı şarj özelliğini sunuyor. Samsung müşterileri, yeni modellerde şirketin uzun süredir yükselme yapmasını bekliyor.

Samsung’un geçen sene tanıttığı Galaxy S24 modeli, 4.000 mAh batarya ile geldi ve yine 25W şarj özelliğine sahip. Telefonun yüzde 100 dolumu ise bir saatten fazla sürüyor. Bu süre, rakip şirketlerin amiral gemisi modellerine göre oldukça uzun kalıyor.

Öte yandan Samsung‘un Galaxy S25 modelini yine 4.000 mAh batarya ve Galaxy S24 ile aynı arka kamera özellikleriyle sunması bekleniyor. Yükseltmelerin hangi özelliklerde yapılacağı ise şimdilik belirsiz.

Samsung telif davasını kaybetti! Kablosuz şarj teknolojisi için ödeme yapacak

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz