Huawei Mate 70 tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu!

0
30 Okunma

Huawei, kısa süre önce Çin’de ilk üçe katlanabilir telefonu olan Mate XT’yi tanıttı. Firma şimdi de Mate 70 modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtım öncesinden cihazın teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu. Peki, Huawei Mate 70 için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Huawei Mate 70 teknik özellikleri ve tasarımı

Ünlü teknoloji analisti Digital Station Chat, tanıtım tarihi yaklaşan Huawei Mate 70 modeli için ön bilgilere verdi. Ünlü analiste göre Mate 70, enerji verimliliği yüksek bir yeni işlemciden güç alacak. Cihaz, yeni işlemci sayesinde ısınmaya karşı dirençli olacak. Bu sayede telefonun bataryası daha uzun ömürlü olacak.

Akıllı telefon, kavisli bir ekran ile gelecek. Cihazın Huawei Mate 60 modeli gibi metal dik açılı bir orta çerçeve tasarımına sahip olması bekleniyor. Arka panelde ise halka şeklinde bir kamera yuvası yer alacak. Bu yuvada 50 Megapiksel ana ve ultra geniş açılı ikincil kamera bulunacak.

Huawei Mate 70 güvenliğini de 3D yüz tanıma teknolojisi ile sağlayacak. Cihaz bu sayede, yüzün üç boyutlu yapısını kullanarak daha doğru sonuçlar elde edecek.

Firmanın yeni çıkacak modelde ek olarak ekran içi parmak izi teknolojisi yerine güç düğmesine entegre edilen parmak izi sensörünü kullanması da bekleniyor. Cihazın tanıtım tarihi ve fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi ise şu an için mevcut değil.

Huawei Mate XT küresel pazara ne zaman çıkıyor? İşte cevabı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz