Vivo V40e tanıtım tarihi ve teknik özellikleri belli oldu! İşte detaylar

0
38 Okunma
Temsili

Vivo, kısa süre önce yaptığı paylaşımda V40e modelini tanıtacağını duyurdu. Firma, bugün ise cihazın tanıtım tarihini açıkladı. Seride halihazırda V40, V40 Pro, V40 Lite ve V40 SE modelleri zaten bulunuyor. Yeni model, serinin uygun fiyatlı kategorisinde yer alacak. Peki, Vivo V40e için tanıtım tarihi ne zaman ve teknik özellikleri neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Vivo V40e’nin tanıtım tarihi için 25 Eylül işaret edildi

Vivo’nun yeni uygun fiyatlı V40e modelini tanıtması bekleniyor. Firma daha önce tanıtımı beklemeyerek cihazın temel teknik özelliklerini açıklayan ve tasarımını gösteren görseller paylaştı. Vivo bugün ise V40e modelinin tanıtım tarihini 25 Eylül olarak açıkladı.

Vivo tarafından aktarılana göre V40e; HDR10+ desteğine sahip, 6,77 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında, 1080 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. Ekranda da 50 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak.

Arka panelde ise OIS destekli Sony IMX882 50 Megapiksel ana ve 8 Megapiksel ultra geniş açılı ikincil kamera bulunacak. Akıllı telefonun yapay zeka destekli silgi ve fotoğraf geliştiriciye de sahip olacağı biliniyor. Ayrıca ana kamera 4K kayıt özelliğiyle de gelecek.

5.500 mAh bataryayla geleceği belirtilen Vivo V40e’yi 80W şarj destekleyecek. Akıllı telefon boyutu ise 7,49 mm inceliğinde, 183 gram ağırlığında olacak. Royal Bronze ve Mint Green renk seçenekleriyle beklenen cihazın fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Xiaomi ve Vivo, Samsung’un sevilen yapay zeka özelliğine sahip olacak

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz