iQOO 13 teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu! İşte detaylar

0
36 Okunma

Samsung, kısa süre içinde Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisini tanıtacak. İşlemcinin tanıtılmasının ardından ise birçok teknoloji şirketi, bu işlemciye sahip telefonları pazara çıkaracak. Bu modeller arasında iQOO 13 de yer alıyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken iQOO 13’ün teknik özellikleri ve fiyat etiketi belli oldu. Peki, cihazın teknik özellikleri neler ve fiyatı ne kadar olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iQOO 13 muhtemel teknik özellikleri ve fiyatı

iQOO 13, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisiyle tanıtılmak için hazırlanıyor. Tanıtım öncesinde cihazın temel teknik özellikleri belli oldu. Ön bilgilere göre akıllı telefon; 6,7 inç büyüklüğünde, 144 Hz yenileme hızında 2K AMOLED ekrana sahip olacak. Ekranda 32 Megapiksel özçekim kamerası bekleniyor.

Arka panelde ise 50 Megapiksel ana, 50 Megapiksel ultra geniş açılı ve 50 Megapiksel telefoto olmak üzere üçlü kamera kurulumu bulunacak. 6.150 mAh pil ile gelecek cihaz, 100W hızlı şarj ile desteklenecek.

16 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar depolamaya sahip olacak cihaz, toza ve suya karşı dayanıklı olacak. Güvenliğini ekran içi parmak izi koruma teknolojisiyle koruyacak iQOO 13’ün fiyatı ise 55.000 Rs (22.477,86 Türk Lirası) olacak.

iQOO 9T tanıtıldı; İşte özellikleri

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz