Fiyat/performans odaklı Tecno Pop 9 5G teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu!

0
32 Okunma
Temsili görsel

Tecno, geçen yıl Pop 8 modelini tanıtmıştı. Firma şimdi de devamı olarak Tecno Pop 9 5G modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken uygun fiyatlı olması beklenen telefonun teknik özellikleri ve fiyat etiketi belli oldu. Peki, Tecno Pop 9 5G için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Tecno Pop 9 5G muhtemel teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu

Fiyat/performans ürünü olacak Tecno Pop 9 5G‘nin muhtemel teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu. Akıllı telefon; gücünü 6 nm üretim sürecinden geçen Dimensity 6300 işlemcisinden alacak.

İşlemci; iki adet 2.4 GHz hızında Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik ihtiyacını da Mali-G57 MC2 ile sağlıyor.

120 Hz yenileme hızında ve delik tasarımlı ekrana sahip olacak telefon, 5.000 mAh bataryayla gelecek. Bataryayı ise 18W şarj destekleyecek. 4 GB RAM ve 64/128 GB depolama seçenekleri bulunacak telefon, 48 Megapiksel ana kamerayla çekim yapacak.

Cihazın yan özellikleri arasında ise 3,5 mm kulaklık girişi, NFC, IR blaster, IP54 derecesi ve Dolby Atmos özellikli çift hoparlör yer alıyor.

Siyah ve açık mavi renk seçenekleri bulunacak telefon, iki tane de ücretsiz kılıf ile kutudan çıkacak. 24 Eylül tarihinde tanıtılması beklenen ürünün etiket fiyatı ise 120 (4.094,10 Türk Lirası) dolar olacak.

Tecno Spark 30 tanıtıldı: Teknik özellikleri ve tasarımı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz