Stardew Valley 1.6 güncellemesi sonunda konsol ve mobile geliyor!

0
64 Okunma
Stardew Valley 1.6 güncelleme konsol mobil

Stardew Valley oyuncuları, PC’lere gelmiş olan 1.6 güncellemesini uzun zamandır mobil ve konsol platformları için de bekliyorlardı. Geçtiğimiz günlerde Eric “ConcernedApe” Barone -Stardew Valley oyununun yaratıcısı- X platformundan attığı post ile 1.6 güncellemesinin mobil ve konsollarda erişilebilir olacağını duyurdu. İşte beklenen o tarih…

Stardew Valley, sonunda güncellemeyi getirdi

Eric Barone, X platformu üzerinden paylaştığı postta 1.6 güncellemesinin mobil ve konsollara geleceğini duyurdu. Geleceği tarihi ise 4 Kasım olarak paylaştı. Oyunu PC dışındaki platformlardan oynayanlar takvimlerini 4 Kasım olarak işaretleyebilirler. Mobil, PlayStation, Switch ve Xbox platformlarında oynayan oyuncuların uzun bekleyişi 4 Kasım tarihinde sona erecek gibi gözüküyor.

Stardew Valley 1.6

ConcernedApe, yayınladığı postta sekiz ay önce PC’lere gelmiş olan güncellemenin tam sekiz ay sonra mobil ve konsol platformlarına geleceğini duyurdu: 4 Kasım. Peki oyuna ne gibi yenilikler geldi?

  • Yeni festival ve etkinlikler eklendi.
  • Ustalık sistemi eklendi.
  • Yeni NPC diyalogları eklendi.
  • Yeni bir çiftlik türü eklendi.
  • Birden fazla evcil hayvan sahip olabilirsiniz.
  • NPC’ler için mevsime özel kıyafetler eklendi.
  • Sevdiğiniz evcil hayvanlar size hediyeler verebilecek.
  • Yeni itemler eklendi.
  • Yeni gizemler eklendi.
  • Yeni aksesuarlar ve ev eşyaları eklendi.

Sizi sakinleştirecek 3 oyun önerisi

Bunlar gibi başka bir çok yeniliklerle gelen Stardew Valley 1.6 güncellemesi oyuncularını bir hayli heyecanlandırmış gibi görünüyor. 1.6 güncellemesi PC’ler için Mart 2024 tarihinde gelmişti. ConcernedApe, mobil ve konsol oyuncuları için bekledikleri süre için özür diledi. ConcernedApe, aynı zamanda Stardew Valley’in internet sitesinde bir sonraki görevinin Haunted Chocolatier oyununu bitirmek olduğunu yazdı.

Stardew Valley, hayat simülasyonu çiftlik oyun türünün temel direği olarak sevenleri ile parlamaya devam ediyor. Ayrıca yeni başarılara imza atıyor ve kendisini durmadan yeniliyor. Oyuncular, mobil ve konsol güncellemesinin gelmesine gün sayarken, ConcernedApe’den yeni gelen duyuruları da takip ediyorlar.

Peki siz Stardew Valley 1.6 güncellemesi için ne düşünüyorsunuz? Siz hangi platformlardan oynuyorsunuz veya oynamayı düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz