iPhone 16 Pro Max kamerası, dünyanın dördüncü en iyisi seçildi!

0
61 Okunma

Apple, geçen haftalarda gerçekleştirdiği etkinlikte iPhone 16 serisini tanıttı. Yeni seri, her sene olduğu gibi birçok farklı yükseltmeyle geldi. Bu yükseltmeler arasında kamera ile ilgili birçok özellik yer alıyor. Yeni serinin pazara çıkmasının ardından iPhone 16 serisiyle ilgili birçok farklı test yapıldı. Bu testler arasında iPhone 16 Pro Max modelinin kamerası, dikkat çekici sonuçlar elde etti.

iPhone 16 Pro Max kamerası, video konusunda dünyada bir numara

iPhone 16 serisinin piyasaya çıkmasının ardından yeni modellerle ilgili birçok test yapılmaya başlandı. Bunlar arasında kamera kalitesini ölçen testler de yer alıyor. DxoMark tarafından yapılan testte iPhone 16 Pro Max kamerası, 157 puan alarak listenin dördüncü sırasında yer aldı.

Test sonuçlarında iPhone 16 Pro Max’den önce Huawei Pura 70 Ultra, 163 puan ile listenin başında yer alıyor. Listenin devamında ise 158 puan ile Google Pixel 9 Pro XL ve 158 puanla Honor Magic 6 var. Öte yandan cihaz, video konusunda ise küresel listede 159 puanla birinci sırada yer aldı.

Akıllı telefon, video konusunda sınıfının lideri olmasının yanında geniş ve canlı renk yelpazesi ve özelleştirilebilir görüntü renk seçenekleri sunduğu için iyi bir performans sağladı.

Sonuçlardaki tek eksi yakınlaştırmak için kullanılan Tetraprism lens sistemi oldu. Sonuçlar, 2x aralığı ile 5x aralığı arasında tutarsızlıklar olduğunu ve görüntülerin bir miktar ayrıntı kaybettiğini belirledi.

iPhone ile çekilen ilk büyük bütçeli film: 28 Years Later!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz