Yüksek performans, uygun fiyat: Motorola Razr 50s Geekbench sonuçları çıktı!

0
44 Okunma

Motorola, haziran ayında Razr 50 ve Razr 50 Ultra modelini tanıtmıştı. Firma şimdi de bu serinin uygun fiyatlı modeli olacak Razr 50s modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Yeni model, 27 Eylül tarihinde tanıtılacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken cihazın temel teknik özellikleri ortaya çıktı. Peki, Motorola Razr 50s için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Motorola Razr 50s Geekbench belli oldu

Motorola, yeni uygun fiyatlı modelini 27 Eylül’de tanıtacak. Cihaz tanıtılmadan önce  Geekbench performans testine girdi. Motorola Razr 50s, Geekbench’in tekli performans testinde 1040, çoklu performans testinde ise 1003 puan aldı.

Test, cihazın işlemcisinin 2,00 GHz temel frekansa ve 8 GB RAM ile eşleştirilmiş (4+4) çekirdek mimarisine sahip olduğunu ortaya koyuyor. Sonuçlar ayrıca cihazın Android 14 işletim sistemiyle geleceğini de açıklıyor. Fakat kaç sene güncelleme alacağı şimdilik belli değil.

Moto Razr 50s, HDR10+ sertifikasını da aldı. Bu da cihazın HDR10+ uyumlu bir ekranla geleceği anlamına geliyor. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki serinin son modeli uygun fiyatlı olsa da performans konusunda diğer modellerle yarışacak.

Tüm bunlar dışında cihazın Koala Grisi, Kum Kremi ve Portakal Turuncusu renk seçenekleriyle geleceği biliniyor. Cihazın tasarımı ve fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi ise mevcut değil.

iPhone 16 Pro Max kamerası, dünyanın dördüncü en iyisi seçildi!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz