Redmi Watch 5 Lite tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

0
55 Okunma
Temsili görsel

Redmi, uygun fiyatlı ve donanımlı yeni akıllı saatini tanıttı. Redmi Watch 5 Lite, uygun fiyat etiketinin yanında birçok sağlık sensörüyle fiyat/performans ürünü olarak birçok kişiye hitap ediyor. Peki, Redmi Watch 5 Lite teknik özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Redmi Watch 5 Lite teknik özellikleri ve fiyatı

Redmi Watch 5 Lite, 1,96 inç boyutunda, 410 x 502 piksel çözünürlüğünde, 600 nit parlaklık sağlayan AMOLED ekrana sahip. Ekran, teknik özellikleri sayesinde günün her saatinde, içerde ya da dışarda canlı bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar, karanlık bir alanda ya da güneş ışığı altında fark olmadan ekrandaki verileri takip edebiliyor.

Metalik bir tasarımı olan akıllı saat, dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor. Watch 5 Lite, 5ATM su geçirmezlik derecesi ve 50 metreye de suya dayanıklı bir şekilde geliştirildi. Kullanıcılar bu sayede duş sırasında, yüzerken ve yağmur altında akıllı saati kullanmaya devam edebiliyor.

Redmi Watch 5 Lite’ın en önemli özellikleri arasında sağlık sensörleri de yer alıyor. Akıllı saat sağlık sensörleri sayesinde kalp atış hızını izleyebiliyor ve kandaki oksijen miktarını ölçebiliyor. Ayrıca regl döngüsü, uyku kalitesi ve stres seviyesini ölçme gibi birçok farklı sensöre de sahip.

Akıllı saat tüm bunlar dışında ek olarak Bluetooth araması da yapabiliyor. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde telefonlarını sürekli olarak kontrol etmek zorunda kalmayacak.

470 mAh pil ömrü sunan saat, normal kullanım koşulları altında 18 gün çalışıyor. Bluetooth aramalarının sıkça yapıldığı bir kullanımda ise 12 gün ömür sunuyor. Kısaca özetlemek gerekirse cihaz, bir akıllı saatte olması gereken temel özelliklerin tümüne sahip. Fiyat etiketi ise 3.999 Rs (1.633,39 Türk Lirası) olarak açıklandı.

Küçük King Kong: Redmi Note 14 Pro dayanıklılık testini başarıyla geçti!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz