Netflix Türkiye: Bu hafta en çok izlenen filmler! 16-22 Eylül

0
102 Okunma
Netflix Türkiye en çok izlenen filmler

Dizi veya film izlemek istediğinizde direkt aklınıza gelen platformlardan biri olan Netflix, 16-22 Eylül tarihleri haftasında Netflix Türkiye ‘de en çok izlenen 10 filmin listesini yayınladı. Her hafta her ülke için en çok izlenen içerikler listesini yayınlayan Netflix’in en çok izlenen içerikler listesinde birbirinden farklı filmleri bir arada görebiliyoruz. Geniş kütüphanesi ile dikkat çeken Netflix’in bu listesinde birbirinden farklı kategorilerden farklı filmler bulunuyor. İşte o liste…

Netflix Türkiye ‘de bu hafta en çok izlenen filmler

Netflix Türkiye’nin 16-22 Eylül tarihleri arasında en çok izlenen 10 film listesinde birinciliği Çirkinler filmi alıyor. Türkiye ile beraber diğer 93 ülkede de Top 10 listesinde yer alan bu film izleyiciler tarafından muazzam bir ilginin odağı olmuş diyebiliriz. Bu filmde güzellik standartlarının zorla dayatıldığı distopik bir gelecekte bir genç kaybolan arkadaşını bulmak için bir yolculuğa çıkıyor.

netflix türkiye filmler

Listenin ikinci sırasında ise Gifted isimli Dram filmi yer alıyor. Chris Evans’ın baş rolünü üstlendiği bu film sizi üzebilir. Üçüncü sırada ise listeden 2 haftadır düşmeyen Siyah Kuşaklı Memur filmi yer alıyor. Bir kore yapımı olan film, usta bir dövüş sanatçısını konu alıyor. Listenin dördüncü sırasında 89 ülkenin Top 10 sıralamasında yer alan Rebel Ridge filmi bulunuyor. Film, kuzeninin kefaletini ödeyeceği bir çanta dolusu paraya haksız bir şekilde el koyulan bir adamın mücadelesini konu alıyor. İşte bütün liste:

  1. Çirkinler
  2. Gifted
  3. Siyah Kuşaklı Memur
  4. Rebel Ridge
  5. The Day After Tomorrow
  6. Yaşamak için Öldür
  7. Hızlı ve Öfkeli: Hobbs & Shaw
  8. Erdal ile Ece
  9. Ateşe Doğru: Kayıp Kızım
  10. Suç Kraliçesi

Netflix’in popüler dizilerinden Black Mirror’un yedinci sezon oyuncu kadrosu belli oldu!

Peki siz Netflix Türkiye’de en çok izlenen 10 film hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu hafta listede yer alan filmleri beğendiniz mi? İzledikleriniz oldu mu? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz