Telefon üzerinden araba kontrol etmek mi? İşte ayrıntılar…

0
77 Okunma
Samsung Cihazlarından Araba Kontrolü

Samsung, Hyundai ve Kia güçlerini birleştirerek, araç kontrolünü mobil cihazlara taşıyan yenilikçi bir anlaşmaya imza attı. Bu ortaklık sayesinde artık Galaxy telefonlar, Hyundai ve Kia araçlarıyla tam uyumlu hâle gelecek. Bu sayede, kullanıcılar telefonları aracılığıyla araçlarının birçok özelliğini kontrol edebilecekler. Peki bu nasıl olacak? İşte sizler için derlediğimiz Samsung cihazlarından araba kontrolü hakkındaki haberin detayları…

Samsung cihazlarından araba kontrolü nasıl sağlanacak?

Samsung’un SmartThings platformu ile entegre edilecek bu sistem, aracın klima ayarlarını yapmaktan, eğlence sistemini yönetmeye kadar birçok işlevi cep telefonundan kontrol etmeyi mümkün kılacak. Aracınıza ulaşmadan önce, telefonunuzla tüm gerekli ayarları yapıp, sürüşünüzü daha konforlu hâle getirebileceksiniz. Ayrıca park edilen aracın yerini unuttuğunuzda veya acil durumlarda, Connected Car Service üzerinden aracınızın konumunu kolayca bulabileceksiniz.

Samsung Cihazlarından Araba Kontrolü

Samsung cihazlarından araba kontrolü entegrasyonu sadece araçla sınırlı değil, “Arabadan Eve” özelliği ile aracınızdayken evdeki akıllı cihazları da yönetebileceksiniz. Evinize gitmeden önce klimayı açabilir, ışıkları kontrol edebilir ve hatta güvenlik sistemlerinizi aktif edebilirsiniz.

Hyundai ve Kia’nın bu adımı, gelecekte daha da gelişmiş bir bilgi-eğlence sistemi sunmayı hedefleyen, kullanıcı merkezli bir araç deneyimi oluşturma misyonlarının önemli bir parçası. 2026 yılında tanıtılması beklenen yeni nesil sistem, sürücülere hem daha güvenli hem de daha keyifli bir sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Redmi ve Lamborghini iş birliği ile yeni bir telefon geliyor!

Peki siz Samsung, Hyundai ve Kia markalarının bu iş birliği ile sunduğu teknoloji hakkında neler düşünüyorsunuz? İşlevsel ve kolaylaştırıcı olur mu dersiniz? Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz