AirPods: Tüm yeni özelliklerin kullanımı!

0
42 Okunma
AirPods özellikler

Apple, ‘It’s Glowtime’ etkinliğinde tanıttığı ve 16 Eylül’de yayınladığı iOS 18 güncellemesi ile neredeyse bütün cihazlarına yeni özellikler ekledi. Bu cihazlardan biri ise AirPods Pro. iOS 18 güncellemesi sayesinde AirPods Pro serisi çok daha iyi ve gelişmiş bir hale geldi. İşte gelen bütün güncellemeler ve kullanımları…

iOS 18 ile gelen AirPods özellikleri

Etkinlikte tanıtılan AirPods Pro 2 ve AirPods 4 modellerine gelen ilk özellik kafa hareketleri. iOS 18 güncellemesi ile en dikkat çeken özelliklerden biri olan kafa hareketleri, Siri ile etkileşime girerek seslendirilen bildirimleri kafanızı aşağı yukarı veya sağa sola sallayarak kabul edip reddetmenizi sağlıyor.

AirPods Pro 2 AirPods 4 özellikler iOS 18

Aramaları kabul etmek veya bildirimleri ve mesajları yanıtlamak için kafanızı yuları aşağı sallamalısınız. Aksine, aramaları reddetmek veya bildirimleri ve mesajları görmezden gelmek için kafanızı sağa sola sallamalısınız. Kafa Hareketleri özelliğini aktive edebilmeniz için Ayarlar uygulamasından Siri ayarlarına girip Aramaları ve Bildirimleri duyur özelliklerinin açık olduğundan emin olmalısınız. Bu sayede kafa hareketlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

AirPods Pro 2 ve AirPods 4’e gelen bir diğer özellik ise Ses İzolasyonu özelliği. Ses İzolasyonu, arayan kişinin sesinin yüksek sesli ortamlarda duyulmasını sağlamaya yardımcı olan bir özelliktir. Apple, bu özellik sayesinde ses kalitesinin iyileştirildiğini ve karşı tarafa daha temiz bir ses gittiğini söylüyor. Ses İzolasyonu uzun zamandır zaten iPad, iPhone ve Mac cihazlarında yer alıyordu. Fakat Apple bunu düzenleyerek AirPods’lar için daha uygun ve kullanışlı hale getirdi. Ses İzolasyonu’nu açmak için arama sırasında Kontrol Merkezi’ne girin. Arayüzün üst kısmındaki Kontroller düğmesine dokunun ve Ses İzolasyonunu açın.

Meta, yapay zeka asistanına ünlülerin seslerini ekledi!

iOS 18, aynı zamanda AirPods Pro 2 ve AirPods 4’de yer alan Uyarlanabilir Ses’e daha fazla ayrıntı getiriyor. iOS 18 ile artık Uyarlanabilir Sesi ihtiyaçlarınıza daha iyi uyacak ve daha fazla veya daha az gürültüye izin verecek şekilde özelleştirebilirsiniz.

Peki siz AirPods serisi için iOS 18 güncellemesi ile getirilmiş yeni özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de yeni çıkan AirPods’lardan almayı düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz