Tasarım harikası: Oppo Reno 12 Pro’nun yeni versiyonu tanıtıldı!

0
50 Okunma

Oppo, bugün popüler akıllı telefonu Reno 12 Pro 5G modelinin yeni bir versiyonunu tanıttı. Firma, yeni akıllı telefonunu tasarlarken Hindistan’ın popüler moda tasarımcısı Manish Malhotra ile birlikte çalıştı. Cihazın arka panelinde siyah zemin üzerine çizilmiş altın renkli çiçekler bulunuyor. Peki Oppo Reno 12 Pro’nun teknik özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Oppo Reno 12 Pro Manish Malhotra Limited Edition teknik özellikleri ve fiyatı

Oppo, yeni akıllı telefonunda Hindistan’ın popüler moda tasarımcısıyla iş birliği yaparak hem tasarım harikası hem de güçlü özelliklere sahip bir telefon sundu. Yeni çıkan akıllı telefon, teknik özellikler bakımından Reno 12 Pro’nun özelliklerine sahip. Tasarım bakımından ise Manish Malhotra’nın imzasını taşıyor.

Oppo Reno 12 Pro Manish Malhotra Limited Edition olarak adlandırılan telefon, gücünü MediaTek Dimensity 7300 Energy işlemcisinden alıyor. Akıllı telefon; 6,7 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında, 1200 nit tepe parlaklığına ulaşabilen AMOLED ekrana sahip. Ekranda delik tasarımlı 50 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor.

Arka panelde ise dikkat çeken birçok unsur var. Telefonun arka panelinde siyah zemin üzerine çizilmiş altın renkli çiçekler yer alıyor. Yine sarı renkte yazılan Oppo yazısının üstünde bir de Manish Malhotra’nın adı yer alıyor.

Cihazın arka kameralarında 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve 50 Megapiksel telefoto olmak üzere üçlü kamera kurulumu yer alıyor. 5.000 mAh bataryası bulunan cihaz, 80W SuperVOOC şarjla destekleniyor.

Android 14 tabanlı ColorOS 14.1 ile çalışan telefonun birden farklı yapay zeka destekli özelliği de bulunuyor. Bugün ön siparişe açılan cihazın fiyatı ise 12 GB RAM ve 256 GB depolama için 36,999 Rs (15.113,59 Türk Lirası) olarak açıklandı.

Oppo Reno 12 serisi yapay zekâ özellikleriyle tanıtıldı!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz