Ailecek izlenebilecek animasyon filmleri!

0
41 Okunma

Okulların açılmasıyla birlikte ailecek yapılabileceklerin sayısı azaldı. Aile içi iletişimi arttırmak, birlikte keyifli vakit geçirebilmek için evde dizi- film izlemek gibi aktiviteler yapılabilir. Biz de buna istinaden ailecek izlenebilecek bazı animasyon filmlerini listeledik. İşte detaylar…

Ailecek izlenebilecek en iyi animasyon filmleri!

Hem ailenizle izleyebileceğiniz hem de üzerine tartışabileceğiniz animasyon filmleri listemizin başında 2010 yılında izleyici ile buluşmuş olan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? adlı yapım bulunuyor. Berk adasında geçen hikayede vikingler ve ejderhalar yer alıyor.  Babası büyük bir ejderha savaşçısı olan gencin yaralı bir ejderha ile karşılaşması sonucu başından geçen olaylar bu yapımda ele alınıyor.

Ailecek izlenebilecek animasyon filmleri

Listenin ikinci sırasında ise Coco adlı 2017 yılı Meksika yapımı bir animasyon bulunuyor. 12 yaşındaki Miguel, ünlü bir müzisyen olan Ernesto de la Cruz’a hayrandır ve onun gibi olmak için uğraşır. Ancak ailesi bu duruma oldukça karşı çıkar. Küçük kahraman Miguel başından geçen birtakım tuhaf olaylardan sonra kendini Ölüler Diyarı’nda bulur. Coco adlı bu yapım 12 yaşındaki kahramanın başından geçen mistik olayları ele alıyor.

Üçüncü sırada yer alan Wall-E adlı yapımın konusu ise diğerlerinden biraz farklı. Atıklarla dolu bir dünyayı temizlemekle yükümlü olan robot Wall-E her gün aynı şeyi yapmaktadır. Ancak tek başına temizlemeye çalıştığı dünyaya bir gün yabancı bir robot gelir ve olaylardan o noktadan sonra gelişir. 2008 ABD yapımı olan bu animasyonun oldukça düşündürücü bir yanı olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Sıradaki animasyon ise hayvanlar dünyasında geçen Zootropolis: Hayvanlar Şehri.  Animasyonun geçtiği Zootopia, modern hayvanların yaşadığı bir şehirdir. Büyük ve sert hayvanların bulunduğu bu şehirde polis olan tavşan Judy Hopps aslında yaptığı mesleğin hiç de kolay olmadığını fark eder. Ancak kendisini göstermek için kurnaz tilki Nick Wilde ile iş birliği yapar. 2016 ABD yapımı olan animasyonda iyimser polis memuru Judy ve kurnaz tilki Nick’in maceraları yer alıyor.

Samsung Galaxy Tab S10 serisi tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Peki siz bu animasyon filmlerini daha önce izlediniz mi? Listeye eklenmesini istediğiniz başka yapımlar var mı? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz