Reddit’den kullanıcı sayısını artıracak yenilik!

0
38 Okunma

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından sonra platformda birçok değişiklik yapıldı. Bu değişikliklerden hoşlanmayan birçok sosyal medya kullanıcısı, Reddit’e geçiş yaptı. Reddit ise mevcut kullanıcılarına en iyi deneyimi sağlamak ve kullanıcı sayısını artırmak için yeni özellikler sunuyor. Bugün ortaya çıkan habere göre Reddit, içeriklerin herkese ulaşabilmesi için “Çeviri Aracı” özelliğini 35’ten fazla ülkede aktif edeceğini duyurdu. Peki, söz konusu özellik ne işe yarayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Reddit, “Çeviri Aracı” özelliği sayesinde kullanıcı sayısını artıracak

Elon Musk’ın Twitter’ı satın aldıktan sonra değişiklikler, kullanıcıların farklı sosyal medya platformlarına geçiş yapmasına neden oldu. Bu platformların başında da Reddit geliyor. Reddit, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alıp X’e dönüştürdükten sonra kullanıcı sayısını katladı.

 

Bunun üzerinde platform, kullanıcılarının memnun edecek ve yeni kullanıcılar kazanacak yenilikler üzerinde çalıştı. Bu yeniliklerden biri de uzun süredir Fransa’da test edilen “Çeviri Aracı” özelliği oldu. Çeviri Aracı, adından da belli olduğu gibi kullanıcılar için yabancı dilde olan içerikleri ana dile çevirmeyi sağlıyor.

Çeviri Aracı sayesinde kullanıcılar, yabancı dilde olan içerikleri anlama imkanı bulunuyor. Ayrıca kullanıcılar, bir gönderiye kendi dilinde yorum yapsa bile o yorum, gönderinin diline otomatik olarak çevriliyor.

İlk olarak Fransa’da test edilen özellik şimdi Avrupa, Asya, Latin Amerika dahil olmak üzere 35’ten fazla ülkede kullanıcılara sunuluyor. Firma, Çeviri Aracı özelliğinin Reddit kullanılan her ülkede kademe kademe açılacağını belirtiyor.

Instagram için genç hesaplara ebeveyn kontrolü geliyor

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz