Gmail’in Akıllı Yanıtlar özelliği daha akıllı hale geldi!

0
33 Okunma

Yapay zeka, insan hayatını neredeyse her alanda daha kolay hale getiriyor. Bu alanlar içerisinde tabii ki Gmail de var. Google’ın sunduğu yapay zeka destekli “Akıllı Cevap” özelliği, kullancılarının e-postalara kısa süre içinde cevap vermesini sağlıyor. Teknoloji devi, şimdi bu özelliği Gemini ile destekleyerek daha akıllı hale getirecek.

Gmail için Akıllı Cevap özelliği artık Gemini’den destek alacak

Gmail’in Akıllı Cevap özelliği, düşünmek istemeyen kullanıcıların e-postalarına kısa ve hızlı yanıtlar vermeyi sağlıyor. Fakat bu kısa yanıtlar, her zaman için yeterli olmuyor. Çünkü bazı e-postalara bazen daha uzun ve açıklayıcı yanıtlar vermek gerekiyor.

Google da hem bu sorunu çözmek hem de söz konusu özelliği daha iyi hale getirmek için sohbet robotu Gemini’yi Gmail’in Akıllı Cevap özelliğine entegre etti. Akıllı Cevap özelliği, Gemini sayesinde artık kısa ve net yanıtlar değil e-postanın içeriğine uygun uzun yanıtlar verecek.

Gemini, Akıllı Cevap özelliğinin kullanılması halinde gelen e-postanın içeriğini analiz edecek ve cevapları bağlama uygun bir biçimde hazırlayacak. Kullanıcılar isterlerse mesajı daha fazla düzenleyebilecek ya da olduğu gibi gönderebilecek.

Gmail için yeni yapay zeka destekli Akıllı Cevap özelliği, şu anda kullanıma sunulmaya başladı. Google, söz konusu özelliğin tüm kullanıcılar için 15 gün içinde açılacağını belirtiyor.

Yeni yapay zekâ modeli Meta Llama 3.2 tanıtıldı! GPT-4o geri plana mı atılacak?

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz