Amazon, akıllı yüzüğü Helio Ring’i öne çıkarmak istiyor

0
35 Okunma

Akıllı yüzükler de akıllı saatler gibi giyilebilir teknoloji alanında son dönemde oldukça popüler. Akıllı yüzükler, insanların kalp atış hızının ve stres seviyesinin ölçümü gibi konularda insanlara yardımcı oluyor. Bu alanda da Samsung Galaxy Ring ve Oura Ring ön plana çıkıyor. Fakat Amazon’un da Helio Ring adında akıllı yüzüğü bulunuyor. Firma, bu yüzüğü ön plana çıkarmak için birçok değişiklik yaptı. Peki, bu değişikler neler ve ne işe yarayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Amazon, Helio Ring fiyatını düşürdü

Giyilebilir teknoloji alanındaki akıllı yüzük pazarında Galaxy Ring öne çıkıyor. Amazon da kendi akıllı yüzüğünü öne çıkarmak ve popüler hale getirmek için birtakım yenilikler yaptı.

Firma, Helio Ring’i Zepp Aura ve Zepp Fitness abonelikleriyle satıyordu. Yüzüğü satın alan kullanıcılar, bu abonelikleri satın almadan tüm özelliklere erişim sağlayamıyordu. Fakat firma, bunu artık geçersiz hale getirdi.

Yani Amazon, akıllı yüzüğü tamamen aboneliksiz yapmaya karar verdi. Kullanıcılar bu sayede yüzüğü satın aldıktan sonra abonelikler için ayrıca ödeme yapmak zorunda kalmayacak.

Firma ayrıca Helio Ring fiyatında da indirim yaptı. Akıllı yüzüğün fiyatı, 299 dolardan 199 dolara düştü. Cihazın aboneliklerinin ücretsiz olması ve indirime girmesiyle satışlarında artış olacağı öngörülüyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Helio Ring, diğer akıllı yüzüklerle benzer olarak kalp atış hızı takip sensörü, stres seviyesi ölçme sensörü ve SpO2 (kandaki oksijen miktarı ölçümü) sensörü bulunuyor. Bu özellikler, insan hayatını çok daha kolay hale getiriyor.

İkinci nesil Vision Pro için ilk detaylar belli oldu! İşte detaylar

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz