Fiyatı dudak uçuklatıyor: Altın kaplama Huawei Mate XT Ultimate tanıtıldı!

0
72 Okunma

Altın kaplama ve özelleştirilmiş lüks cihazlarıyla bilinen Caviar, bu kez de Huawei Mate XT için yeni bir tasarım yaptı. Akıllı telefon modelini yeniden tasarlayan firma, bugün iki farklı seçenekte Huawei Mate XT Ultimate’i duyurdu. Caviar tarafından yeniden tasarlanan cihaz, altın kaplama olmasıyla dikkat çekiyor. Peki, söz konusu cihazın fiyatı ne kadar? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Huawei Mate XT Ultimate tasarımında Çin kültürü esas alındı

Huawei, geçtiğimiz haftalarda dünyanın ilk üçe katlanabilir telefonu olan Huawei Mate XT modelini duyurdu. Bu cihaz hem üçe katlanabilir olması hem teknik özellikleri hem de yüksek fiyat etiketiyle dikkat çekti. Akıllı telefon, satışa çıktıktan hemen sonra sipariş rekorları kırdı.

Huawei Mate XT’nin bu kadar çok talep görmesinin üzerinde Caviar da Huawei Mate XT Ultimate olarak adlandırdığı modelin Black Dragon ve Gold Dragon olmak üzere iki yeni versiyonunu duyurdu.

Black Dragon modeli, adından da belli olduğu gibi siyah bir tasarıma sahip. Akıllı telefon, Çin mitolojisindeki Xuanlong Ejderhası’nı temsil ediyor. Gold Dragon modeli ise tamamen 24 ayar altınla kaplı. Cihaz, üzerindeki desenlerle Çin’in Longquan kentinde işlenmiş imparatorluk kılıçlarının dokusunu temsil ediyor.

Caviar ayrıca Çin kültüründe 88 sayısının uğurlu kabul edilmesinden kaynaklı her iki versiyondan da 88 adet üreteceğini açıkladı. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Huawei tarafından piyasaya sürülen standart Mate XT Ultimate şu an için yalnızca Çin pazarında yer alıyor. Uluslararası lansmanın 2025 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor. Caviar tarafından tasarlanan Huawei Mate XT Ultimate‘in fiyatları ise şu şekilde:

  • Black Dragon 256 GB: 12.770 dolar
  • Black Dragon 512 GB: 13.200 dolar
  • Black Dragon 1 TB: 13.630 dolar
  • Gold Dragon: 256 GB: 14.500 dolar
  • Gold Dragon 512 GB: 14.930 dolar
  • Gold Dragon 1 TB: 15.360 dolar

Huawei Mate XT küresel pazara ne zaman çıkıyor? İşte cevabı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz