OnePlus 13, kullanıcılarını şarj hızıyla memnun edecek!

0
47 Okunma

OnePlus, gelecek ay yeni amiral gemisi modeli OnePlus 13’ü tanıtacak. Akıllı telefonun tanıtımına bir ay kala temel teknik özellikleri belli olmaya başladı. Amiral gemisi sınıfında yer alacak cihaz, akıllı telefon pazarına güçlü teknik özellikler ve yüksek performans ile giriş yapacak. Bugün ortaya çıkan bir haberde OnePlus 13 modelinin şarj hızı belli oldu. Peki, OnePlus 13 için ne biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

OnePlus 13, 100W süper hızlı şarj ile gelecek

OnePlus, gelecek ay yeni amiral gemisi sınıfında yer alacak OnePlus 13 modelini tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken cihazın teknik özellikleri belli oldu. Bugün yayınlanan bir habere göre OnePlus 13, 100W süper hızlı şarj ile gelecek. Akıllı telefon bu sayede birkaç dakika şarj olsa bilse saatlerce kullanılabilecek.

Ayrıca cihazın aldığı düşünüldüğü 3C sertifikasına göre kablosuz şarjı da destekleyecek. Bu sayede telefonu şarj etmek için uzun süre priz başında beklemeye gerek kalmayacak. Öte yandan cihazın batarya büyüklüğü belli değil. Fakat OnePlus, her sene sunduğu amiral gemisi modellerinde her konuda önemli yükseltmeler yapıyor. Bu nedenle OnePlus 13 modelinin şarj gibi batarya konusunda önemli yükseltmeler alması bekleniyor.

Tüm bunlar dışında OnePlus 13, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisini ilk kez çalıştıracak telefonlar arasında olacak. Ayrıca 24 GB LPDDR5X RAM ve 1 TB depolama ile geleceği de biliniyor.

Tüm bu bilgiler, cihazın güçlü teknik özelliklerle geleceğine ışık tutuyor. Fakat ürünün fiyat etiketinin de buna bağlı olarak yüksek olacağı öngörülüyor. Cihazla daha fazla ön bilgi ise mevcut değil.

OnePlus Ace 5 ve Ace 5 Pro teknik özellikleri belli oldu!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz