Oppo Find X8 teknik özellikleri açıklandı! İşte detaylar

0
89 Okunma

Oppo, yeni amiral gemisi modeli Find X8’i tanıtmak için hazırlanıyor. Akıllı telefonun tanıtım tarihi yaklaşırken teknik özellikler şirket tarafından açıklanmaya başladı. Teknik özellikler, cihazın tasarımı hakkında da ön bilgi verdi. Peki, Find X8 teknik özellikleri neler olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Oppo Find X8 teknik özellikleri açıklandı

Tanıtımına az bir süre Oppo Find serisinin Başkanı Zhou Yibao, Oppo Find X8 ile ilgili detaylar paylaştı. Zhou’ya göre telefon, kavisli ve dar çerçevelere sahip düz bir ekrana sahip olacak. Telefonun ekranını koruyan metal bir de çerçevesi olacak.

Akıllı telefon, tasarım olarak selefine göre daha ince ve hafif bir tasarıma sahip olacak. Zhou tarafından kesin ölçüler paylaşılmasa da cihazın 7 mm kalınlığında ve 200 gramdan daha hafif olacağı tahmin ediliyor.

Arkadaki kamera çıkıntısı da selefinden daha küçük olacak ve içinde bir periskop telefoto lensiyle gelecek. Oppo Find X8 hem IP68 hem de IP69 toz ve suya dayanıklılık derecesine de sahip olacak. Bu sayede cihazın uzun ömürlü bir kullanım vadedeceği ortaya çıkıyor.

Find X8, şarj ve batarya yönünden güçlü bir performans sergileyecek. Zhou, Oppo Find X8 modelinin 5.000 mAh bataryaya sahip olacağını ve bu bataryanın 50W şarj ile destekleneceğini açıkladı. Cihazın ayrıca MagSafe benzeri kablosuz şarj desteğine sahip olacağı da açıklandı. 1 Ekim’den sonra tanıtılacak telefonun fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi ise mevcut değil.

Android 16 Baklava kod adıyla geliyor!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz