Apple Search Ads şimdi Türkiye’ye geliyor!

0
45 Okunma
Apple search Ads Türkiye

App Store’da bulunan reklamlar dört bölümde gösteriliyor: Bugün bölümünde gösterilenler, Arama sayfasında gösterilenler, arama sonuçlarında gösterilenler ve diğer uygulamaların içerisinde gösterilen reklamlar. Apple Search Ads ise yeni bölgelere açılıyor. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu yirmi bir adet ülkede aktif ediliyor. İşte o ülkeler…

Apple Search Ads Türkiye’de aktif ediliyor!

Apple, Search Ads özelliğinin geliştiriciler için çok yararlı olduğunu söyledi. Organik aramalara göre geliştiriciler için iki kat daha avantajlı olduğunu da bildirdi. Search Ads, tıklama başına ücret politikası ile çalışan bir özellik olduğu için geliştiricilerin alacağı ücret kullanıcıların tıklama sayılarına bağlı.

Apple Search Ads Türkiye

Türkiye’nin de içinde bulunduğu ülkelerin de eklenmesi ie toplamda 91 ülkede aktif edilen Search Ads, geliştiricilerin gözdesi haline gelmiş durumda. İşte yeni eklenen ülkelerin listesi:

1. Türkiye
2. Cezayir
3. Moğolistan
4. Fas
5. Slovakya
6. Özbekistan
7. Bulgaristan
8. Gana
9. Bahreyn
10. Irak
11. Kıbrıs
12. Ermenistan
13. Lüksemburg
14. Nepal
15. Sri Lanka
16. Letonya
17. Slovenya
18. Estonya
19. Kırgızistan
20. Kenya
21. İzlanda

Bu ülkelerdeki pazarda bulunan geliştiriciler daha önceden Search Ads için kaydolmuş olabilirler. Fakat şimdi kendi içinde bulundukları bölgedeki müşterilerine de hizmet verebilecekler. Search Ads, iki yıl önce, ürün sayfalarında ilk yayınlandığı zaman düşük kaliteli kumar ve kumarhane reklamlarının profesyonel bağımsız yazılımların yanında gösterilmesi nedeniyle toplulukta önemli bir tepki oluştu. O zamanlar Apple kumar gibi kategorilerin reklamlarını ‘durdurarak’ olaya el koydu. Bu politika hala devam etmektedir ve Apple reklamlarda hangi kategorilerin kısıtlandığının bilgisini göstermektedir.

Daha ince tasarımıyla Google Pixel 9a modelinden yeni ayrıntılar geldi!

Peki siz Apple Search Ads hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’ye gelmesi sizin için iyi bir karar mıydı? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz