Amazon Prime Video kullanıcılarını üzecek açıklama! Reklama boğulacaksınız

0
36 Okunma

Amazon, 2023 yılının başlarında yaptığı değişiklikle Prime Video üzerinden reklam göstermeye başlamıştı. Bu durum kullanıcılar tarafından büyük bir tepkiyle karşılanmadı. Aboneler, Prime Video’nun uygun fiyatlı olmasından kaynaklı reklamlara tahammül gösterdi. Amazon ise bunun üzerine yaptığı bir açıklamada Prime Video için reklamları artıracağını açıkladı.

Amazon Prime Video aboneleri, gelecek yıl daha fazla reklam görecek

Amazon, Prime Video kullanıcıları için 2023 yılının başlarında reklam göstermeye başladı. Firma bunun yanında 2023 yılından beri büyük bir zam yapmadı. Aboneler ise uygun fiyat karşılığında gösterilen reklamlara tahammül gösterdi. Fakat bugün firmanın reklamları artıracağı dile getirildi.

Amazon bugün yaptığı açıklamada 2025 yılında reklamları artıracağını belirtti. Firma tarafından açıklanana göre reklamverenler, Prime Video’da 2025 yılında daha fazla alana sahip olacak. Bu durumda aboneler de platformun içinde daha fazla reklam görecek.

Buna karşın abonelik fiyatında herhangi bir değişiklik olup olmayacağı henüz belli değil. Amazon Prime Video’nun aylık abonelik ücreti Türkiye için şu anda 39,99 Türk Lirası. Bu fiyat, Netflix ve Disney+ ile karşılaştırıldığında oldukça uygun kalıyor.

Öte yandan Amazon’un 2025 yılında Prime Video’ya alışveriş yapılabilir reklamlar da ekleyeceği belirtiliyor. Aboneler, bu reklamlar üzerinden direkt olarak alışveriş yapabilecek. Bu da hem reklamverenlerin hem de Amazon’un lehine olacak.

Amazon’dan eleman sayısını azaltacak çalışma politikası! Çalışanlar tepkili

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz