Android Gmail’in yapay zeka destekli özelliği, iOS kullanıcıları için geliyor

0
40 Okunma

Google, Gemini isimli yapay zeka aracını birkaç ay önce Android kullanıcıları için Gmail’e entegre ettiğini açıklamıştı. Gmail kullanıcıları için Gemini, e-postalar içerisinden Soru-Cevap özelliği akıllı arama yapmayı sağlıyor. Söz konusu özellik şimdi de iOS kullanıcıları için geliyor. Peki, söz konusu özelliğin fonksiyonları neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Gmail’in Gemini destekli Soru-Cevap özelliği, iOS kullanıcıları için geliyor

Google, birkaç ay önce Gemini isimli yapay zeka aracını Android için Gmail’e entegre ettiğini açıkladı. Gemini, Gmail için arama yaparak kullanıcıların istedikleri verilere Soru- Cevap özelliği ile ulaşmasını sağlıyor.

Android Gmail kullanıcıları Gemini sayesinde e-postaları arasından “Cumartesi akşam yemeği rezervasyonumuz saat kaçta?” gibi detayları soruların cevaplarını buluyor. Kullanıcılar bu sayede e-postaları arasından istedikleri bilgiye kısaca ulaşabiliyorlar.

Gmail için Gemini desteği şimdi de iOS kullanıcıları için geliyor. iOS kullanıcıları, Gmail üzerinden Gemini desteği ile Soru-Cevap özelliği sayesinde akıllı arama yapabilecek. Gemini’ye erişmek için Gmail uygulamasının sağ üst köşesindeki yıldız simgesine dokunmak yeterli olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Google, özelliğin cihazlarınıza ulaşmasının 15 gün kadar sürebileceğini belirtiyor. Yani söz konusu özellik, iOS kullanıcıları için kademe kademe açılacak.

Öte yandan söz konusu özelliği kullanabilmek için Gemini Business, Enterprise, Education, Education Premium ya da Google One AI Premium aboneliğinin olması gerektiğini belirtmek gerekiyor.

Google, Android için geliştirdiği hırsızlık önleme özelliklerini kullanıma sundu

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz