iPhone 17 Air ekran teknolojisi konusunda ilk örnek olacak

0
147 Okunma

Apple, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Its Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini tanıttı. Bu etkinlikten sonra gözler, gelecek sene tanıtılacak iPhone 17 serisine çevrildi. İlk detaylara göre Apple, iPhone ailesinde bir ilk olacak iPhone 17 Air modelini tanıtacak. iPhone 17 Air, ekran teknolojisi konusunda dünyadaki ilk örnek olacak. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 17 Air, OLED TDDI teknolojisine sahip olacak

Apple, geçtiğimiz ay gerçekleşen Its Glowtime etkinliğinde iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerini tanıttı. Teknoloji devi gelecek sene de iPhone 17 serisini tanıtacak. Yeni seride iPhone 17, iPhone 17 Air, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max modelleri yer alacak.

iPhone 17 Air adından da belli olduğu gibi ince bir tasarımla gelecek. Bugün ortaya çıkan haberlere göre ise iPhone 17 Air, yükseltilmiş ekran teknolojisine sahip olacak. Akıllı telefon, OLED tabanlı TDDI teknolojisiyle donatılacak.

TDDI teknolojisine sahip OLED ekran diğer ekranlara göre daha ince ve verimli olacak. Söz konusu teknoloji sayesinde iPhone 17 Air hem ince tasarımlı hem de ileri teknolojiye sahip ekrana aynı anda sahip olacak.

Öte yandan iPhone 17 serisinin yeni bir tuşa da sahip olacağı biliniyor. Bu tuş, hem ses tuşlarını hem de eylem düğmesini bir araya getirecek. Bu sayede gelecek sene çıkacak serinin modelleri tuş yönünden daha sade tasarıma sahip olacak.

iPhone 17 serisiyle ilgili daha fazla ön bilgi bulunmuyor. Yeni detaylar, tanıtım tarihi yaklaşırken belli olacaktır.

‘Ucuz’ iPhone SE 4 için yeni detaylar: Üç iPhone modelinden özellik alacak!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz