Instagram’ın yeni özelliği herkesi içerik üreticisi yapacak

0
104 Okunma

Instagram, içerik üreticisi olmak isteyen ya da kendi içerik üreticilerini desteklemek için “En İyi Uygulamalar” özelliğini kullanıma sunuyor. En İyi Uygulamalar özelliği, sadece profesyonel hesaba sahip olan kullanıcıları hedefliyor. Bu özellik, hesaplarını büyütmek ve nasıl bir yol izleyeceğini bilmeyen içerik üreticilerine destek olacak. Peki, En iyi Uygulamalar nasıl çalışacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Instagram En İyi Uygulamalar özelliği sayesinde herkes içerik üreticisi olacak

Instagram, içerik üreticisi olmak ya da hesabını büyütmek isteyen fakat nasıl bir yol izleyeceğini bilmeyen içerik üreticileri için En İyi Uygulamalar özelliğini duyurdu. Yalnızca Profesyonel Hesap türünlerinde çalışacak özellik, hesaplarını büyütmek isteyen kişilere ipuçları verecek.

İpuçları arasında Instagram için izlenmesi gereken yollar, kaç tane video paylaşılması ve kimlerle etkileşim kurulması gerektiğine dair püf noktalar paylaşılacak. En İyi Uygulamalar ayrıca hesabın büyüme hedeflerine ne kadar ilerlendiğine dair verileri de kullanıcılarla paylaşacak.

Tüm bunlar dışında popüler içerik üreticileri de sosyal medya platformu için geçmişte nasıl bir yol izlediğine dair deneyimlerini videolar aracılığıyla En İyi Uygulamalar bünyesinde paylaşacak. Mikro içerik üreticiler de bu tecrübelerden yola çıkarak kendi hesaplarını büyütecek.

Instagram En İyi Uygulamalar özelliğinin içerik üretmeyle ilgili verdiği ipuçlar aynı zamanda bilgi yanlışının da önüne geçecek. Doğru bilinen ve yaygın hale gelen bilgiler, birçok içerik üreticisinin yanlış içerikler üretecek büyümesinin önüne geçiyordu. Fakat hem genel bilgiler hem de kişiselleştirilmiş öneriler, Instagram içerik üreticilerinin büyümesini daha kolay hale getirecek.

Instagram’ın beklenen özelliği yolda kaldı: Gelemeyecek!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz