M4 işlemcili Mac modellerinin tanıtım tarihi belli oldu

0
91 Okunma

Apple, geçen ay gerçekleştirdiği Its Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini ve birçok yeni cihazını tanıttı. Firma şimdi de yeni Mac modellerini tanıtacağı etkinlik için hazırlanıyor. Bugün ortaya çıkan bir habere M4 işlemcili Mac modellerinin tanıtım tarihi belli oldu.

M4 işlemcili Mac modelleri, 1 Kasım tarihinde pazara girecek

Popüler Apple analisti Mark Gurman, bugün yaptığı açıklamada M4 işlemcili Mac modellerinin 1 Kasım tarihinde pazara gireceğini açıkladı. Analist tarafından belirtilene göre Apple, gelecek ay yapacağı yenilemede birçok Mac serisini yenileyecek.

Teknoloji devinin ilk olarak 14 inç büyüklüğünde M4 işlemcili MacBook Pro’yu tanıtması bekleniyor. Firma, MacBook Pro’nun ayrıca 14 inç büyüklüğünde M4 Pro işlemcili MacBook Pro ve 16 inç büyüklüğünde M4 Max işlemcili bir MacBook Pro da tanıtacak. Yani Mark Gurman’a göre Apple, sadece MacBook Pro serisinden üç model piyasa sürecek.

MacBook Pro modelleri dışında ayrıca Mac modellerinde de yenileme yapılması bekleniyor. Gurman tarafından belirtilene göre Apple, hem M4 hem de M4 Pro işlemcili yeni Mac Mini modellerini tanıtacak.

Firma tüm bunlar yanında ek olarak M4 işlemcili bir iMac modeli de tanıtacak. Ünlü analist Mark Gurman, bu modellerin bazılarının 1 Kasım tarihinde tanıtılacağını belirtiyor. Fakat hangi modellerin bu tarihteki tanıtımda yer alacağı belli değil.

M1 iMac kullanıcılarının ekranında yatay çizgiler sorunu!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz