Apple, uzun süredir beklenen ürününü iptal etti

0
130 Okunma

Akıllı telefonlar ve akıllı saatlerden sonra akıllı yüzükler de teknoloji dünyasının odak noktasında bulunuyor. Samsung da dahil olmak üzere birçok şirket, kendi akıllı yüzüğünü pazara çıkardı. Apple tarafından ise herhangi bir somut belge henüz yok. Bugün ortaya çıkan habere göre Apple tarafından uzun bir süre akıllı yüzük gelmeyebilir? Peki Apple, akıllı yüzük üzerinde çalışmalar yapmıyor mu? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, akıllı yüzük üretmeyi düşünmüyor

Samsung başta olmak üzere birçok şirket, kendi akıllı yüzük modelini tanıttı. Fakat Apple tarafından henüz somut bir hamle gelmedi. Bugün ünlü Apple analisti Mark Gurman tarafından yapılan açıklamaya göre Apple, aktif olarak akıllı yüzük geliştirmiyor ve piyasaya sürmeyi düşünüyor.

Teknoloji devi, önceki yıllarda kendi akıllı yüzük sensörleri için birçok kez patent aldı. Firmanın patent alması ve akıllı yüzüklerin popüler hale gelmesi, akıllara Apple’ın bir akıllı yüzük üretimi üzerinde durduğu fikrini getirdi.

Fakat Gurman tarafından bugün yapılan açıklamaya göre Apple, akıllı saatlerini geri plana atmamak için Apple Ring üretimi üzerinde durmuyor. Fakat bu durum, firmanın hiçbir zaman akıllı yüzük üretmeyeceği anlamına gelmiyor. Çünkü firma konuyla ilgili patent almaya devam ediyor.

Öte yandan Apple’ın geliştireceği bir akıllı yüzüğün nasıl konumlandıracağı da belirsiz. Firmanın söz konusu cihazı ekosisteme mi dahil edeceği yoksa tamamlayacağı ürün kategorisinde mi yer vereceği bilinmiyor. Olası bir Apple Ring ile Apple Watch cihazını aynı anda kullanmanın sağlık sensörlerini daha iyi çalıştırması muhtemel görünüyor.

AirTag 2 için tanıtım tarihi belli oldu

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz