Samsung Galaxy S25 ve Galaxy S25 Plus yüksek fiyatla gelecek! İşte nedeni

0
139 Okunma

Samsung, gelecek sene amiral gemisi seviyesinde yer alacak Galaxy S25 serisini tanıtacak. Yeni seride; Galaxy S25, Galaxy S25 Plus ve Galaxy S25 Ultra modelleri yer alacak. Teknik özellikler ve tasarım bakımından gelişmiş seviyede olması beklenen cihazların bugün yüksek fiyat etiketine sahip olacağı çıktı. Çünkü ortaya çıkan haberlere göre Galaxy S25 ve Galaxy S25 Plus modelleri, beklenmedik bir işlemci ile gelecek. İşte detaylar..

Samsung Galaxy S25 ve Galaxy S25 Plus, Dimensity 9400 işlemcisiyle gelecek

Samsung, sene başında yeni amiral gemisi serisini tanıtacak. Yeni serinin tanıtımına henüz uzun bir zaman olsa da üç model ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Bugün Gizmochina tarafından yayınlanan habere göre Galaxy S25 ve Galaxy S25 Plus, Dimensity 9400 işlemcisinden güç alacak.

Temsili görsel

Samsung’un yeni serisinde Dimensity 9400 işlemcisine yer vermesiyle bir Galaxy modelinde ilk kez Snapdragon işlemcisi olmayacak. Teknoloji devi, Galaxy akıllı telefonların tümünde bugüne kadar Snapdragon işlemcisine yer veriyordu. Galaxy S25 Ultra’nın işlemcisiyle ilgili ön bilgi henüz yok.

Samsung‘un Galaxy S25 modellerinde Dimensity işlemcisine yer vermesi, kullanıcıların telefonlardan en iyi verimi almasını sağlayacak. Fakat bundan kaynaklı olarak fiyat etiketlerinin yükselmesi de bekleniyor.

Öte yandan söz konusu serinin şarj hızları da daha önce çıkan sızıntılarda belli olmuştu. Galaxy S25 modelinin yine 25W, Galaxy S25 Plus modelinin ise 45W şarj hızıyla gelmesi bekleniyor. Serinin üst modeli Galaxy S25 Ultra için ise durum belirsiz.

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın RAM kapasitesi şaşırttı!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz