Google Chat, kullanıcı sayısını artıracak bir özelliğe sahip olacak

0
81 Okunma

Google Chat, WhatsApp ve Telegram gibi mesajlaşma devi uygulamaların yanında geri planda kalıyor. Google da bu durumu değiştirmek için Google Chat uygulaması için yeni özellikler geliştirmeye başladı. Bugün Google tarafından yayınlanan bir blog yazısına göre Chat, Görüntülü Mesajlaşma özelliğine sahip olacak. Peki, yeni özellik nasıl kullanılacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Google Chat, Görüntülü Mesajlaşma özelliğine sahip olacak

Google bugün yayınladığı blog yazısında Chat hizmeti için Görüntülü Mesajlaşma özelliği üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Ekipler için geliştirilen ortak çalışma aracı Chat, kullanıcılarına güvenli bir iletişim deneyimi sunuyor. Firma, kısa süre önce de Chat için Sesli Mesajlar özelliğini duyurmuştu.

Google, yeni özellikler sayesinde kullanıcıların söz konusu hizmetin daha aktif kullanılacağını düşünüyor. Chat, WhatsApp ve Telegram gibi popüler uygulamaların yanında geri planda kalıyor.

Ayrıca birçok kişi, kendi ekipleri ve iş arkadaşlarıyla Meet üzerinden de iletişim sağlıyor. Teknoloji devi şirket, yeni özellikler geliştirerek bu hizmetin daha aktif bir şekilde kullanılmasını istiyor.

Chat kullanıcıları, Görüntülü Mesajlaşma özelliğini 3 dakikalık videolar kaydederek karşı tarafa gönderebilecek. 3 dakikalık süreyi aşan videoları karşı tarafa göndermek mümkün olmayacak.

Söz konusu özellik; şimdilik Linux, ChromeOS ve Firefox’ta kullanılamıyor. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Chat’in yeni özelliğini kullanmak için Google Workspace planlarından birine abone olmak gerekiyor.

Google Arama, sevilen hizmetinin logosunu değiştiriyor

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz