iPad Mini 7 için neler bekliyoruz? İşte tüm bilinenler

0
134 Okunma

Apple gelecek ay yeni iPad ve Mac modellerini tanıtacak. Tanıtılacak modeller arasında iPad Mini 7’nin de yer alması bekleniyor. iPad Mini 7’nin tanıtılması halinde Apple, iPad Mini serisinde 3 yıl aradan sonra ilk kez yenileme yapacak. Firmanın uzun bir aradan sonra iPad Mini tanıtmasından dolayı önemli yükseltmeler yapması bekleniyor. Peki, iPad Mini 7 için neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPad Mini 7 muhtemel teknik özellikleri

Apple, kasım ayında yeni Mac ve iPad modellerini tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken üç yıl aradan sonra yenilenecek Mini 7 için önemli yükseltmeler bekleniyor. MacRumors tarafından yayınlanan habere göre iPad Mini 7, 8,3 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak.

İşlemci bakımından ise birden fazla öngörü bulunuyor. Tabletin geçen sene tanıtılan iPhone 15 Pro modellerindeki A17 Pro ya da geçen ay tanıtılan iPhone 16 serisindeki A18 işlemcisiyle gelmesi bekleniyor.

Kaynak tarafından belirtilene göre iPad Mini 7, Apple Intelligence destekli yapay zeka özelliklerine sahip olacak. Tablet, yapay zeka özellikleri sayesinde kullanıcılarına en iyi performansı sunacak. Cihazın ayrıca Apple Pencil Pro‘yu da desteklemesi bekleniyor.

Kamera bakımından da birtakım yenilikler olması bekleniyor. Apple, en son iPad Air modelinde olduğu gibi ön kamerayı yatay kenara taşıyabilir. Bu yenilik, özellikle cihazı yatay konumda kullanırken görüntülü arama deneyimini en iyi hale getirecek.

Fiyat etiketi konusunda ön bilgiler olmasa da cihazın Uzay Grisi, Yıldız Işı ve Mor renk seçeneklerinde gelmesi bekleniyor.

M4 işlemcili Mac modellerinin tanıtım tarihi belli oldu

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz