iPhone 17 Air için neler bekliyoruz? İşte tüm bilinenler

0
126 Okunma
Temsili görsel

Apple, geçen ay gerçekleşen Its Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini tanıttı. Bu seride; iPhone 16, iPhone 16 plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modelleri yer aldı. Firma gelecek sene de iPhone 17 serisini tanıtacak. Fakat bu seride iPhone 17 Plus yerine iPhone 17 Air modelinin yer alması bekleniyor. Peki, bu modelden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone 17 Air muhtemel teknik özellikleri

Apple; gelecek yıl iPhone 17, iPhone 17 Air, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max modellerini tanıtacak. İnce tasarımla gelecek 17 Air, Apple ailesinde ilk kez yer alacak. Cihazın tanıtımına henüz bir yıl kadar süre olsa da muhtemel teknik özellikleri ortaya çıktı.

Temsili görsel

Apple Hub tarafından belirtilene göre iPhone 17 Air, gücünü A19 işlemcisinden alacak. Akıllı telefon, 6,6 inç büyüklüğünde ve 120 Hz yenileme hızında ekrana sahip olacak. Ekranda ilk olarak iPhone 14 Pro modellerinde yer alan Dinamik Ada yer alacak.

iPhone ailesine ilk kez katılacak modelin ekranı, çizilmeye ve yansımalara karşı dayanıklı olacak. Akıllı telefon, ultra ince tasarıma sahip olsa da titanyum malzemesi sayedinde dayanıklı olacak.

8 GB RAM‘e sahip olması beklenen telefon, kamera konusunda da yükseltmeler alacak. Akıllı telefonun 24 Megapiksel ön kamera ve tekli arka kamera ile gelmesi bekleniyor. Gelecek eylül ayında tanıtılacak model için fiyat etiketi ise henüz belli değil.

Apple, bazı iPad ve Mac modellerini üretimden kaldırabilir! İşte o cihazlar

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz