Honor’un popüler modelleri, Click To Search özelliğini kazandı

0
70 Okunma

Samsung, Galaxy S24 serisinde yer alan modellere Google’ın popüler Click To Search (Daire İçinde Ara) özelliğini ekledi. Söz konusu özellik, Galaxy S24 kullanıcıları tarafından oldukça sevildi ve kullanılmaya başlandı. Yapay zeka destekli arama, akıllı telefon kullanıcılarının aramak istedikleri içeriği pratik bir şekilde Google’da bulmayı sağlıyor. Söz konusu özellik, şimdi Samsung dışındaki modellere de gelmeye başladı. Peki, Click To Search özelliği hangi telefonlara geldi? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Click To Search, Honor Magic V3 ve Honor 200 modellerine geldi

Google’ın sevilen yapay zeka özelliği Click To Search, ilk olarak Galaxy S24 serisine geldi. Fakat firma, kısa süre önce yaptığı açıklamada popüler hale gelen özelliğin Samsung modellerinin dışına çıkıp tüm Android modellerine yayılacağını açıkladı.

Honor tarafından bugün yapılan açıklamada Honor Magic V3 ve Honor 200 modelleri, Click To Search yani Daire İçine Ara özelliğine kavuştu. Söz konusu özellik, Galaxy S24 modellerine olduğu gibi kullanıcıların istedikleri içeriği daire içine alarak Google üzerinden yapay zeka destekli arama yapmasını sağlıyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Honor kullanıcılarının bu özelliğini kullanması için bir yazılım güncellemesi yüklemesi gerekiyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Honor CEO’su George Zhao, şu sözleri dile getirdi:

“Yapay zekadaki gelişmeler, çalışma, öğrenme, alışveriş yapma, yaratma ve cihazlarımızla etkileşim kurma şeklimizi dönüştürüyor. Çeviri ya da ödev yardımına ihtiyacınız olsun veya sosyal medyada ilginizi çeken bir görsel hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyin akıllı telefonlarımız bu bilgileri aramak için başvurduğumuz kaynak haline geldi.”

“İnsan merkezli bir teknoloji markası olarak Honor, yapay zekanın faydalarını herkese ulaştırmaya kendini adadı. Google ile yakın sektör iş birliğimiz ve bu özelliği popüler akıllı telefon serilerimizden sadece ikisine sunarak artık parmaklarınızın ucunda bir bilgi dünyasının kilidini açmak mümkün ve insanların günlük yaşamlarında yepyeni bir rahatlık düzeyi sunuyor.”

Samsung kullanıcıları için kötü haber! Sevilen özellikler ücretli olacak

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz