iPad kullanıcıları mutsuz! WhatsApp verdiği sözü tutmadı

0
76 Okunma

WhatsApp, dünyada en çok kullanılan mesajlaşma platformu konumunda yer alıyor. Bu nedenle de sık sık kullanıcı deneyimini en iyi hale getirecek özellikler geliştiriyor. Firma buna bağlı olarak geçen yıl iPad kullanıcılarına WhatsApp için kolaylık sağlayacak bir söz vermişti. Fakat bir yılın sonunda verilen söz hala tutulmadı.

Meta, iPad kullanıcıları için verdiği WhatsApp uygulamasının sözünü tutmadı

Meta geçtiğimiz yıl iPad kullanıcılarına bir WhatsApp uygulamasını sunmak için söz vermişti. Çünkü kulağa ilginç gelse de iPad için henüz bir WhatsApp uygulaması mevcut değil.

Firma eylül ayında iPadOS için WhatsApp uygulamasını için beta sürümü yayınlasa da kararlı sürüm henüz gelmedi. Bu nedenle de iPad kullanıcıları WhatsApp’ı hala web üzerinden giriş yapıp kullanıyor.

Meta tarafından iPadOS için WhatsApp uygulamasının sözü verilse de Instagram CEO’su Adam Mosseri, geçen yıl yaptığı bir açıklamada iPad’in şirket için bir öncelik olmadığını açıkladı. Ayrıca App Store üzerinde de mesajla uygulamasının iPad versiyonun yayınlanacağına dair bir işaret henüz yok.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Meta’nın iPadOS için WhatsApp beta uygulaması hala kullanımda bulunuyor. Fakat uygulama, iOS sürümüyle aynı özelliklere sahip olmasına rağmen sürekli olarak çöküyor. Bu da kullanmayı imkansız hale getiriyor.

Konuyla ilgili Meta tarafından henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle de iPadOS için WhatsApp uygulamasının ne zaman çıkacağı belirsiz.

WhatsApp’ın yeni özelliği, sohbetleri renklendirecek

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz