Samsung Galaxy S25 FE için ilk detaylar belli oldu!

0
23 Okunma

Samsung, sene başında Galaxy S25 serisini tanıtacak. Serinin tanıtım tarihi yaklaşırken daha sonra tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S25 FE için ilk detaylar belli olmaya başladı. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Galaxy S25 FE, ultra ince tasarıma sahip olacak. Peki, akıllı telefon için neler biliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S25 FE, ultra ince tasarıma sahip olacak

Samsung, Galaxy S25 serisinden sonra uygun fiyatlı ve yüksek performansa sahip Galaxy S25 FE modelini tanıtacak. Bugün yayınlanan bir habere göre Galaxy S25 FE, 8 mm inceliğinde Galaxy S24 FE modelinden daha ince bir tasarıma sahip olacak. Hatta akılı telefon, Galaxy S24 modelinin 7,6 mm inceliğine yakın bir ölçüde bile gelebilir.

SamMobile tarafından belirtilene göre Samsung, gelecek sene tanıtılacak telefonunu ince hale getirmek için bataryayı daha geniş tutacak. Bataryanın genişlemesiyle birlikte ana devre kartının düzeninde de değişiklikler olması bekleniyor.

Öte yandan Galaxy S25 FE ekranının selef modelinde de olduğu gibi 6,7 inç büyüklüğünde olacağı tahmin ediliyor. Cihazın işlemcisi konusunda da bazı soru işaretleri mevcut. Samsung’un Galaxy S25 FE modelinde Exynos 2500 işlemcisini kullanması bekleniyor.

Klasik Galaxy S25 modelleri için ise Dimensity 9400 ya da Snapdragon 8 Elite işlemcilerinden birini kullanması muhtemel görünüyor. Akıllı telefonun muhtemel tanıtım tarihi ve fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi ise mevcut değil. 2025 yılına giriş yaptıktan sonra detaylı bilgiler belli olacaktır.

Samsung Galaxy S25 ve Galaxy S25 Plus yüksek fiyatla gelecek! İşte nedeni

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz