Hayal kırıklığı yaratacak: iPhone SE 4 için yeni detaylar belli oldu!

0
49 Okunma

Apple, geçtiğimiz ay iPhone 16 serisini tanıttı. Teknoloji devi şimdi de uygun fiyatlı olarak belirtilen iPhone SE 4 modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Fakat bugün ortaya çıkan kılıflara göre SE 4 beklenen özelliklere sahip olmayacak. Peki, yeni çıkacak iPhone için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone SE 4, Kamera Kontrol Tuşu’na sahip olmayacak

Apple, ilkbaharda tanıtmak için iPhone SE 4 modeli üzerinde çalışıyor. Apple’ın yeni SE modeli için önemli yükseltmeler yapması bekleniyordu. Fakat bugün ortaya çıkan kılıflar, cihazın beklenen özelliklere sahip olmayacağını ortaya koyuyor.

Bugün ortaya çıkan kılıfılara göre iPhone SE 4, iPhone 15 modelinde yer alan 48 Megapiksel ana kameraya sahip olacak. Telefon, tek kamera ile gelecek ikincil bir kameraya sahip olmayacak.

Akıllı telefonun tek kamera ile gelmesi tuşlarını da etkileyecek. Uygun fiyatlı beklenen modelde iPhone 16 serisinde olduğu gibi Kamera Kontrol Tuşu olmayacak. Cihazla ilgili ilk sızıntılarda telefonun bu tuşa sahip olacağı açıklanmıştı.

Tüm bunlar dışında SE 4 için hayal kırıklığı yaratacak bir diğer detay Eylem Tuşu oldu. Cihazın iPhone 15 Pro ve iPhone 16 serisinde olduğu gibi Eylem Tuşu ile gelmesi bekleniyordu. Fakat kılıf tasarımına göre uygun fiyatlı iPhone, Eylem Tuşu yerine Apple’ın ikonik Sessize Alma Anahtarı ile gelecek.

Bugün ortaya çıkan tüm detaylar yeni tanıtılacak iPhone modelinin tasarım konusunda önemli yükseltmelere sahip olmayacağını ortaya koyuyor. Bu yükseltmelerin olmaması ise akıllı telefonun uygun fiyat ile geleceğini destekliyor.

Apple’ın yeni yapay zeka özelliği, ayrılık acısını hafifletti

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz