Apple’ın planı kabul edilmedi! iPhone 17 Pro için değişiklik olacak

0
43 Okunma

Apple, geçtiğimiz ay gerçekleşen Its Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini tanıttı. iPhone 16 serisinin tanıtılmasından sonra iPhone 17 serisiyle ilgili ilk detaylar belli olmaya başladı. İlk bilgilerde iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max modelinin 12 GB RAM kapasitesine sahip olacağı açıklanmıştı. Fakat bugün ortaya çıkan bilgilere göre Apple bu konuda değişiklik yapmak zorunda kalacak.

Yalnızca iPhone 17 Pro Max 12 GB RAM ile gelecek

iPhone 16 serisinin tanıtılmasının ardından iPhone 17 serisiyle ilgili detaylı bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Gelecek sene tanıtılacak seriyle ilgili ilk bilgilerde iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max modelinin 12 GB RAM kapasitesine sahip olacağı belirtilmişti.

Fakat bugün ortaya çıkan haberlere göre bu durum gerçeği yansıtmıyor. Yalnızca iPhone 17 Pro Max modeli 12 GB RAM kapasitesine sahip olacak. Çünkü bellek üreticileri, her iki model için de 12 GB RAM üretimini kabul etmedi. Üreticiler, iki model için yeteri kadar bileşen sağlayamayacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo da kısa süre önce yaptığı açıklamada 12 GB RAM kapasitesinin yalnızca Pro Max modeline özel olacağını açıklamıştı. Fakat bunun arkasındaki nedeni açıklamamıştı.

Bugün gelen sızıntıların ardından iki analistin aynı fikirde olması, Apple’ın iPhone 17 Pro modelleri için planlarını daha güçlü bir şekilde ortaya koyuyor. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple’ın iPhone 17 modellerini tanıtması için henüz 1 yıldan daha uzun bir zaman var. Bu nedenle de Apple’ın konuyla ilgili değişiklik yapması imkansız görünmüyor.

Apple’ın yeni yapay zeka özelliği, ayrılık acısını hafifletti

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz