WhatsApp, yeni özellik ile iOS kullanıcılarını sevindirecek!

0
94 Okunma

Uygulama içinde yaptığı çeşitli güncellemeler ile teknoloji dünyasında adından sıkça bahsettiren bir uygulama olan WhatsApp, bu kez de iOS kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir güncelleme ile geliyor. Daha önce Android kullanıcıları için geliştirilen özellik, nihayet iOS işletim sistemine de gelecek. İşte detaylar…

WhatsApp videoları hızlı izleyebilme özelliği nihayet iOS kullanıcısı ile buluşuyor!

Videoları hızlandırabilme özelliği geçtiğimiz günlerde Android kullanıcılarına sunulmuştu. WhatsApp, 24.20.78 adı verilen yeni sürümle birlikte bu özelliği iOS kullanıcılarına da sunmaya hazırlanıyor. Yani artık hem Android hem de iOS kullanıcıları gelen güncelleme ile bu özelliği rahatça kullanabilecek.

WhatsApp yeni özellik iOS

Özellikle çok uzun videolarda kullanımı oldukça pratik olan bu özellik sayesinde videolar normal hızda, 1.5 kat hızda ya da 2 kat hızda rahatlıkla izlenebilecek. Böylece bu özellik  zamandan tasarruf bazında insanların hayatını oldukça kolaylaştıracak gibi görünüyor.

Videoyu açtığınız andan itibaren devreye girmesini istediğiniz hız ayarını oynatma çubuğunun yanında bulunan hızlı erişim tuşuyla gerçekleştirebileceksiniz. Tıpkı daha önce gelen ve pek çok kişinin sıklıkla kullandığı ses hızlandırma özelliğinde olduğu gibi videonuz seçtiğiniz hızda oynayacak. WhatsApp, güncellemeyi iOS kullanıcılarına sunarak uygulama içi puanını arttırmayı da hedefliyor.

Tüm bunların yanında uygulamanın son güncellemesiyle birlikte başka bir özellik daha gelecek. WhatsApp‘ın Picture in Picture (PIP) yani resim içinde resim adını verdiği bu özellik sayesinde kullanıcılar video izlerken aynı zamanda uygulama içi sohbetlere bakıp diğer uygulamalarda gezinebilecek. Bahsi geçen Picture-in-Picture (PIP) özelliği ekran boyutunun ayarlanabilirliği ve ekranın istenilen yere taşınılabilirliği açısından kullanıcılarına oldukça kullanım kolaylığı sağlayacak gibi duruyor.

WhatsApp’ta bilinmeyen aramalar nasıl tanımlanır?

Peki siz WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı bu yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu özellikleri kullanacak mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz