Poco C75 teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

0
58 Okunma

Poco, yeni akıllı telefonu C75 modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtım tarihine az bir süre kaldığı düşünülen cihazın teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Peki, Poco C75 modelinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Poco C75 muhtemel teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

Poco C75 tanıtım öncesi Federal İletişim Komisyonu tarafından onaylandı. Onayın ardından akıllı telefonun muhtemel teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Son bilgilere göre Poco C75, gücünü 12 nm üretim sürecinden geçen Helio G85 işlemcisinden alacak.

İşlemci; iki adet 2.0 GHz hızında Cortex-A75 ve altı adet 1.8 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemci ihtiyacını da Mali-G52 MC2 ile sağlıyor.

Akıllı telefon; 6,88 inç büyüklüğünde ve 120 Hz yenileme hızında HD+ LCD ekrana sahip olacak. Ekranda su damlası tasarımında 13 Megapiksel özçekim olacak. Arka panelde ise daire şeklinde bir kamera yuvası bulunacak. Bu yuvada 50 Megapiksel ana ve 0,08 Megapiksel ikincil kamera yer alacak.

5.160 mAh bataryaya sahip olacak cihaz, 18W şarj desteğiyle gelecek. 171,9 x 77,8 x 8,2 mm boyutlarında gelecek telefonun ağırlığı ise 204 gram ağırlığında olacak.

Siyah, yeşil ve altın renk seçeneklerinde olacak telefonun yan özellikleri arasında ise parmak izi okuma teknolojisi, NFC ve 3,5 mm kulaklık girişi yer alıyor. Fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi ise mevcut değil.

POCO’dan Marvel hayranlarına müjde: Deadpool & Wolverine temalı cihaz geliyor!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz