“I, Robot” filminin yönetmeninden Elon Musk’a çağrı!

0
32 Okunma

Elon Musk, geçen haftalarda uzun süredir beklenen We Robot etkinliğini gerçekleştirdi. İş insanı bu etkinlikte Tesla Cybercab, Tesla Robovan ve Tesla Optimus robotlarını tanıttı. Fakat tanıtılan cihazlar tasarımı ve etkinliğin ismi, “I, Robot” filmi ile büyük oranda benzerlik gösterdi. Bu durum, sosyal medya platformlarında gündem haline geldi. Elon Musk tarafından konuyla ilgili açıklama gelmezken “I, Robot” filminin yönetmeni Alex Proyas’tan bir tweet geldi.

“I, Robot” filminin yönetmeni, Elon Musk’a seslendi

Elon Musk’ın geçen haftalarda gerçekleştirdiği We Robot etkinliğini tüm dünyada dikkat çekti. Etkinlikte tanıtılan Tesla Cybercab, Tesla Robovan ve Tesla Optimus robotlarının “I, Robot” filmindeki cihazlarla arasındaki benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, Elon Musk’ın We Robot etkinliğindeki ürünlerin tasarımında “I, Robot” filminden esinlendiğini paylaştı. Konuyla ilgili Elon Musk tarafından açıklama gelmedi. Fakat I, Robot yönetmeni Alex Proyas, “Hey Elon, lütfen tasarımlarını geri alabilir miyim?” diye esprili bir tweet attı.

Avusturalyalı yönetmen paylaşımın üzerine bir de We Robot etkinliğinde tanıtılan cihazları ve I, Robot filmindeki ürünleri ekleyerek karşılaştırma yaptı. Paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından birçok beğeni ve yorum aldı. Söz konusu benzerlik, yorum yapan her kullanıcı tarafından kabul gördü.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Elon Musk, söz konusu ürünlerini tanıtsa da henüz piyasaya sürmedi. İş insanı, Tesla Cybercab, Tesla Robovan ve Tesla Optimus robotlarını piyasaya sürmek için henüz erken olduğunu belirtiyor.

Tesla Optimus robotlar tanıtıldı: Bebeğinizi emanet eder misiniz?

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz