iPad Mini 7 sonrası M4 işlemcili iPad ve Mac modelleri tanıtılacak mı?

0
32 Okunma

Apple’ın bir etkinlik yaparak M4 işlemcili iPad ve Mac modellerini tanıtması bekleniyordu. Fakat teknoloji devi, dün sürpriz bir şekilde iPad Mini 7 modelini etkinlik olmadan tanıttı. Tanıtımın ardından Apple’ın yeni Mac ve iPad modellerini tanıtıp tanıtmayacağını dair soru işaretleri ortaya çıktı. Peki, Apple yeni Mac ve iPad modelleri için bir etkinlik düzenleyecek mi? Habere hep birlikte göz atalım.

Apple, M4 işlemcili Mac ve iPad modelleri için etkinlik yapacak

Apple’ın iPad Mini 7’yi sürpriz bir şekilde tanıtmasının ardından yeni Mac ve iPad modelleri için soru işareti oluştu. Çünkü teknoloji analistleri, yaptığı açıklamalarda M4 işlemciye sahip iPad ve Mac modellerinin ekim sonunda ya da kasım başında tanıtılacağını belirtmişti.

Fakat Apple, herhangi bir etkinlik yapmadan A17 Pro işlemcisine sahip iPad Mini 7’yi tanıttı. Bu nedenle de yeni iPad ve Mac modellerinin tanıtılmayacağıyla ilgili söylentiler ortaya çıktı.

Fakat bu söylentiler için henüz erken olduğu belirtiliyor. MacRumors tarafından yayınlanan habere göre Apple, geçen sene 30 Ekim tarihinde olduğu gibi bir etkinlik düzenleyecek. Teknoloji devi bu etkinlikte, M4 işlemciye sahip yeni Mac, iPad ve iMac modellerini tanıtacak.

Firmanın bu yılki etkinliğini de 1 Kasım tarihinde gerçekleştirmesi bekleniyor. Fakat konuyla ilgili resmi açıklama henüz Apple tarafından gelmedi.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki etkinlik sonrası yeni cihazların tanıtılmasıyla Apple; M3 işlemciye sahip Mac, iMac iPad modellerini üretimden kaldırabilir.

Apple, bazı iPad ve Mac modellerini üretimden kaldırabilir! İşte o cihazlar

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz