Google’ın yeni özelliği, uygun fiyatlı uçak bileti bulmayı kolaylaştıracak

0
65 Okunma

Google, Alışveriş hizmeti için yaptığı yeniliklerden sonra Flights için de yeni bir özellik duyurdu. Google Flights için eklenen yenilik, kullanıcıların en ucuz fiyata uçak bileti almalarına yardımcı olacak. Peki, söz konusu özelliğin detayları neler? Habere hep birlikte göz atalım.

Google Flights, “En Ucuz” özelliğini duyurdu

Google, kullanıcılarının web sitelerinden gerek duymaması için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Bugün ortaya çıkan habere göre teknoloji devi, kullanıcılarının uçak bileti almasını sağlayan Google Flights hizmeti için “En Ucuz” sekmesini duyurdu.

Söz konusu yenilik, adından da belli olduğu gibi kullanıcılarının En Ucuz sekmesi üzerinden uygun fiyatlı uçak bileti bulmasını sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, web sitelerini gezmeden Google üzerinden en uygun fiyata uçak biletini bulacak. Açıklama yapan firma, yeni özellikle ilgili şu sözleri aktardı:

“Yeni sekme, maliyetin rahatlıktan önemli olduğu zamanlar için mevcut olan en düşük fiyatları görmenizi ve karar vermenizi kolaylaştırıyor.”

Google, uygun fiyata uçak bileti bulması gerektiğinde web sitelerini tek tek gezip Flights’ın En Ucuz sekmesinde bir araya getirecek. Kullanıcılar bu sayede kısa süre içinde bütçesine en uygun bilete ulaşacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Google, kısa süre önce Flights hizmetine seyahat önerileri ve tren bileti ücretlerini de ekledi. Kullanıcılar, seyahate çıkmadan önce Google Flights üzerinden tren biletlerini görebilecek ve seyahat rotasını oluşturacak.

Google Alışveriş yapay zeka desteğine kavuşuyor! İşte yenilikler

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz