Samsung, Galaxy Ring’in hangi parmağa takılması gerektiğini açıkladı

0
59 Okunma

Samsung, temmuz ayında ilk akıllı yüzüğü olan Galaxy Ring’i tanıttı. Akıllı yüzük, akıllı saatlerde de olduğu gibi sağlık sensörleriyle dikkat çekiyor. Fakat cihazın tanıtıldığı günden beri hangi parmağa takılması gerektiğiyle ilgili soru işaretleri mevcut. Samsung, bugün yaptığı açıklamada Galaxy Ring için hangi parmağın uygun olduğunu açıkladı.

Samsung Galaxy Ring, her parmağa takılabilir

Samsung, temmuz ayında ilk akıllı yüzüğü olan Galaxy Ring’i tanıttı. Akıllı yüzük, birçok sağlık sensörüyle tanıtıldı. Fakat cihazın bu sensörlere sahip olmasından kaynaklı hangi parmağa takılması gerektiğiyle ilgili birçok soru işareti oluştu.

Teknoloji analistleri, akıllı yüzüğün işaret parmağına takılmasının doğru olacağını belirten açıklamalar yaptı. Fakat resmi açıklama bugün üretici firma tarafından geldi. Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre Galaxy Ring, herhangi bir parmağa takılabilir.

Teknoloji devi tarafından yapılan açıklamaya göre akıllı yüzüğün hangi parmağa takılması, sağlık sensörlerini etkilemiyor. Bu nedenle de kullanıcılar nasıl rahat ediyorsa yüzüğü o parmağa takarak kullanmalı.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Galaxy Ring; 5,6,7,8,9,10,11,12 ve 13 yüzük ölçülerinde mevcut. Cihazın şimdi de 14 ve 15 olmak üzere iki yeni boyutu da piyasaya sürülmek için hazırlanıyor. Samsung, 14 ve 15 ölçülerini gelecek haftalarda sunacak.

Titanyum siyah, titanyum altın ve titanyum gümüş renk seçenekleri bulunan yüzüğün fiyat etiketi ise 400 dolar. Bu fiyat, boyutlara göre değişkenlik göstermiyor.

Oura Ring 4, farklı 40 antrenmanı otomatik anlayacak

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz