Disney Plus’tan bir zam daha! İşte yeni zamlı fiyatı…

0
57 Okunma
Disney Plus Yeni Zam

Disney Plus abonelik ücretleri, 2024 yılı bitmeden bir kez daha artış gösterdi. Dijital platformlara gelen zamlardan nasibini alan Türkiye’deki Disney Plus kullanıcıları, bu yıl ikinci kez abonelik fiyatlarında ciddi bir artışla karşılaştı. Peki, Disney Plus yeni zam ile fiyatlar ne kadar oldu? İşte tüm detaylar…

Disney Plus yeni zam ne kadar ve ne zaman geçerli olacak?

Son dönemlerde dijital içerik platformlarının abonelik ücretlerinde ciddi artışlar yaşanıyor. Türkiye’deki Disney Plus aboneleri de Ekim ayında yürürlüğe giren yeni fiyatlandırmayla bu artışlardan etkilendi. Aylık ve yıllık abonelik ücretlerinde yüzde yirmiye yakın bir zam gerçekleşti ve yeni abonelik ücretleri şu şekilde güncellendi:

Disney Plus Yeni Zam

  • Aylık abonelik ücreti: 134,99 TL’den 164,99 TL’ye çıktı.
  • Yıllık abonelik ücreti: 1.349,99 TL yerine 1.649,99 TL oldu.

Bu yeni fiyatlar, 17 Ekim 2024 tarihinden itibaren yeni aboneler için geçerli hâle gelirken, mevcut kullanıcılar için ise Kasım 2024’ten itibaren uygulanacak. Zamların ardından Disney Plus içeriklerine erişim maliyeti önemli ölçüde artarken, bu zamla birlikte Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi popüler içeriklere erişim için kullanıcılar daha fazla ödeme yapacak.

Disney’de büyük açık: Bilgiler çalındı!

Disney Plus’ın Türkiye’deki abonelik fiyatlarına yapılan bu ikinci zam, dijital platformlardaki fiyat artışlarının daha da hız kazandığını gösteriyor.

Peki siz yıl içinde bir zam daha uygulanan bu platform hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni zamlı fiyatları nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz