Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu: İki oyun birden!

0
58 Okunma
Epic Games Ekim 2024 Ücretsiz Oyunları

Epic Games, oyunculara sunduğu haftalık ücretsiz oyun kampanyasıyla bu kez iki farklı türde oyunu birden hediye ediyor. 17-24 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store’dan ücretsiz olarak indirilebilecek olan bu oyunlar, geniş bir kitleye hitap ediyor. Peki Epic Games Ekim 2024 ücretsiz oyunları neler? İşte kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebileceğiniz o oyunlar…

Epic Games Ekim 2024 ücretsiz oyunları (17-24 Ekim)

Epic Games, her hafta sunduğu ücretsiz oyunlar ile platformuna olan ilgiyi gün geçtikçe arttırıyor. Bununla beraber, yeni ücretsiz oyunlar da merak konusu hâline geliyor. İşte bu haftanın yeni oyunları:

Epic Games Ekim 2024 Ücretsiz Oyunları

1- Invincible Presents: Atom Eve; Terrible Posture Games tarafından geliştirilen bu RPG oyunu, popüler Invincible dizisinin evreninde geçiyor. Oyuncular, süper kahraman Atom Eve rolünü üstlenerek hem kahramanlık görevlerini yerine getirmeye hem de günlük yaşamını dengelemeye çalışıyor. Hikâye anlatımı ve sıra tabanlı dövüş mekanikleriyle dikkat çeken bu yapım, dizinin hayranları ve RPG severler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Epic Games Ekim 2024 Ücretsiz Oyunları

2- Kardboard Kings: Card Shop Simulator; Henry’s House tarafından geliştirilen bu oyun, oyuncuları bir kart dükkanının sahibi olarak Warlock kart oyunlarının ticaretine sokuyor. Harry Hsu karakterini canlandırarak dükkânınızı restore ediyor, envanterinizi yönetiyor ve müşteri isteklerini karşılayarak kasabanın en iyi kart dükkânı olma yolunda ilerliyorsunuz.

Epic Games Store’dan bu oyunları ücretsiz edinmek için 24 Ekim’e kadar kütüphanenize eklemeniz yeterli. Böylelikle, farklı türlerdeki bu iki oyunu ücretsiz oynama şansı yakalayabilirsiniz.

Epic Games artık mobilde de ücretsiz oyunlar sunmaya başlayacak!

Peki siz popüler oyun platformunun bu hafta sunduğu ücretsiz oyunları nasıl buldunuz? Ücretsiz olmasını dilediğiniz başka oyunlar var mı? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz