iQOO 13 tanıtım tarihi belli oldu! İşte detaylar

0
34 Okunma

iQOO 13, muhtemel teknik özellikleri ve tanıtım tarihiyle teknoloji haberlerine uzun süredir gündem oluyor. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre iQOO 13’ün tanıtım tarihinde değişiklik var. Peki, iQOO 13 muhtemel teknik özellikleri neler ve tanıtım tarihi ne zaman? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iQOO 13 için tanıtım tarihi değişti

iQOO 13’ün tanıtım tarihi için 5 Aralık işaret ediliyordu. Fakat bugün ortaya çıkan haberlere göre akıllı telefon, 3 Aralık tarihinde tanıtılacak. Gizmochina tarafından belirtilene göre telefonun tanıtım tarihinde rakipleri ile daha iyi rekabet etmesi için değişiklik yapıldı.

Cihaz, gücünü Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinden alacak. Akıllı telefon bu sayede işlemciye sahip ilk modellerden biri olacak.

Ekranı hakkında ise ön bilgi bulunmuyor ama selefinden yüzde 10 daha az güç tüketeceği belirtiliyor. Ayrıca 2K çözünürlüğünde ve 144 Hz yenileme hızında olacağı da onaylandı.

Arka panelde ise 50 Megapiksel ana, 50 Megapiksel ultra geniş açılı ve 50 Megapiksel telefoto zoom olmak üzere üçlü kamera kurulumu bekleniyor. Yan özellikleri arasında da IP68 dereceli su ve toza karşı dayanıklılık olacak.

16 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip olacak telefonun fiyat etiketi ise 55.000 Hindistan Rupisi (22 bin 397 TL + vergiler) olacak.

iQOO 9T tanıtıldı; İşte özellikleri

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz