WhatsApp’tan gece modu sevenlere müjde: Daha koyu tema geliyor!

0
101 Okunma
WhatsApp Ultra Karanlık Modu

WhatsApp, kullanıcılarının taleplerini dikkate alarak karanlık tema deneyimini bir adım daha öteye taşıyor. Beta kullanıcılarına sunulan “ultra karanlık mod”, gözleri yormayan daha koyu tonlarla karanlık mod severlerin ilgisini çekmeyi hedefliyor. Peki bu yeni tema nasıl olacak? İşte WhatsApp ultra karanlık modu özelliği hakkındaki ayrıntılar…

WhatsApp ultra karanlık modu özelliği ile ekranlar daha da kararmaya geliyor!

WhatsApp’ın yeni güncellemesiyle, mevcut arka plan renginin daha derin ve koyu bir ton olan #0a1014 ile değiştirilmesi, düşük ışıkta uzun süre mesajlaşan kullanıcılar için rahat bir deneyim sunacak. Bu ufak ama etkili güncelleme, yalnızca arka plan rengini değil, mesaj balonlarını ve sohbetlerin genel tasarımını da etkileyerek görsel rahatlığı arttırıyor.

WhatsApp Ultra Karanlık Modu

WhatsApp, son dönemde kullanıcılarına tasarım ve kişiselleştirme anlamında birçok yenilik sunmuştu. Sohbet temalarını yirmi iki farklı renkle kişiselleştirmeyi sağlayan platform, ultra karanlık mod ile beraber de bu seçenekleri genişletti. Artık geceleri WhatsApp kullanırken gözleriniz daha az yorulacak ve metinler daha rahat okunacak.

WhatsApp’tan Durum görüntülenmelerini artıracak yenilik

Şu an için yalnızca belirli beta kullanıcılarına sunulan bu özellik, yakın zamanda tüm kullanıcılara açılacak. Özellikle gece geç saatlerde mesajlaşanlar için büyük bir rahatlık sağlayacak olan ultra karanlık mod, kısa sürede geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edecek gibi görünüyor.

Peki kullanıcısı olduğunuz bu uygulamanın sunduğu yeni özellik hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Ultra koyu tema özelliği kullanım yönünden konforlu olur mu dersiniz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz